H Jennifer Lopez βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να εμφανίσει τον Ben Affleck στο video clip της

H Jennifer Lopez βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να εμφανίσει τον Ben Affleck στο video clip της

Και στη δουλειά μαζί. Η τραγουδίστρια μας δείχνει ότι πια ο αγαπημένος της είναι κομμάτι του εαυτού της. 

Για τις ανάγκες της νέας της ταινίας Marry me, η Jennifer Lopez βιντεοσκόπησε πριν από λίγες ημέρες και το επίσημο video clip του ομότιτλου τραγουδιού της. Και με έναν πολύ έξυπνο τρόπο έβαλε και τον αγαπημένο της Ben Affleck στα πλάνα, χωρίς να μας αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες. Όχι από ντροπή, αλλά γιατί απλούστατα ήθελαν να κάνουν όλο το project να μοιάζει πιο ενδιαφέρον.



Δεν έχουν ανάγκη τη διαφήμιση

Κυκλοφορούν άνετα μαζί μετά την επανασύνδεσή τους, έχουν μιλήσει δημόσια αρκετές φορές για τη φλόγα του έρωτά τους που ξαναφούντωσε μετά από 17 χρόνια, άρα δεν έχουν καμία ανάγκη για να κάνουν publicity πάνω στο δεσμό τους. Αυτή τη φορά όμως η Jennifer Lopez αποφάσισε μάλλον με περιπαικτική διάθεση να μας δείξει τι πραγματικά σημαίνει για εκείνην, ο Ben Affeck. Στο video clip της, τον βλέπουμε να την αγκαλιάζει χωρίς να φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του, να περνά εκείνη δίπλα του και να αχνοφαίνεται η φιγούρα του και τέλος να κάθεται στο κρεβάτι της και να της δίνει το χέρι του.

lopez affleck

Με έναν λιτό τρόπο λοιπόν, η Lopez δείχνει πως εκείνος είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας της και της δουλειάς της, διακριτικά και χωρίς στοιχεία εντυπωσιασμού.



Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο κυκλοφόρησαν και κάποιες φήμες που τους ήθελαν να έχουν δεχθεί πρόταση για να πρωταγωνιστήσουν μαζί σε ταινία. Κάτι τέτοιο θα ήταν σίγουρα μία συνεργασία που θα είχε μεγάλη επιτυχία, ειδικά αν αποφάσιζε ο ίδιος ο Βen να κάνει την σκηνοθεσία και να χρησιμοποιήσει την δική του εταιρεία παραγωγής. Σε video clip πάντως είχαν εμφανιστεί και 22 χρόνια πριν, στο Jenny from the block. 'Ολα πάντως όσα συμβαίνουν στη ζωή τους τα τελευταία χρόνια, δεν παύουν να είναι καρμικά. Και πολύ όμορφα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

JLo και Ben Affleck θα στεγάσουν τον έρωτά τους σε άλλη χώρα και αυτός είναι ο λόγος

Τα δίδυμα παιδιά της Jennifer Lopez έχουν γενέθλια και είναι επίσημα έφηβοι (photos)

H Jennifer Lopez αποκάλυψε μετά από 17 χρόνια γιατί χώρισε από τον Ben Affleck