Το X Factor κάνει πρεμιέρα και ο Στέλιος Ρόκκος παραδέχεται ότι έχουν φτάσει στα...όρια

Κατερίνα Μπούσιου
Το X Factor κάνει πρεμιέρα και ο Στέλιος Ρόκκος παραδέχεται ότι έχουν φτάσει στα...όρια

Το μουσικό talent show επιστρέφει τηλεοπτικά και ο Χρήστος Μάστορας, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Μιχάλης Κουινέλης και η Μαρίζα Ρίζου, τα έχουν κάνει όλα άνω κάτω, όπως χιουμοριστικά εξομολογούνται. 

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά show παγκοσμίως, επιστρέφει τηλεοπτικά από τη συχνότητα του Mega και η 4άδα των κριτών, δηλαδή ο Στέλιος Ρόκκος, ο Χρήστος Μάστορας, ο Μιχάλης Κουινέλης και η Μαρίζα Ρίζου, ετοιμάζονται να κάνουν αναστάτωση από ότι καταλάβαμε και από όσα είπε φυσικά σήμερα ο Στέλιος Ρόκκος μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.



«Έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα»

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της στο Mega με μεγάλη χαρά τον τραγουδιστή, τον οποίο όπως παραδέχτηκε τον γνωρίζει από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Και όταν τον ρώτησε για το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα του X Factor, εκείνος ήταν αποκαλυπτικός: «'Εχουμε μπλέξει πολύ άσχημα. Έχει μία πολύ ωραία τρέλα, πολλές φορές και ανεξέλεγκτη. 'Ωρες ώρες πάνω στο καμαρίνι με τον Μιχάλη είμαστε φοβισμένοι ότι έχουμε εκτεθεί ανεπανόρθωτα! Έχουμε κάνει χοντράδες, αλλά εγώ ως πιο παλιός τους ηρεμώ». Ο τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε βέβαια και για το αρνητικό συναίσθημα που του είχε αφήσει και η συμμετοχή του ως κριτής στο Fame story 3 και αυτό ήταν η αφορμή να απορρίπτει όλα αυτά τα χρόνια τις τηλεοπτικές προτάσεις που δεχόταν.



Εκτός από την δυνατή κριτική επιτροπή, έχουμε φυσικά στα live ως παρουσιαστή του show τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έκανε και το πρώτο γύρισμα στο εντυπωσιακό πλατό του X Factor.


https://www.instagram.com/tv/CbAc_YTq5rL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα παρασκήνια θα έχουμε ένα δυνατό ντουέτο, την Κατερίνα Λιόλιου και τον Ηλία Μπόγδανο, ενώ ο νικητής του μουσικού διαγωνισμού θα κερδίσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό έπαθλο. Γιατί μιλάμε για 150 χιλιάδες ευρώ, μαζί με το συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Panik Records.


https://www.instagram.com/tv/CbIZAojDoC9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης δεν θέλει να παντρευτεί την 'Ηβη Αδάμου αλλά ο λόγος είναι αρκετά περίεργος

Από το X-Factor αποχώρησε η 19χρονη γιατρός αλλά το Twitter «στόλισε» με σχόλια το Χρήστο Μάστορα

Τα δέκα πιο αστεία tweets από το live του X- Factor που θα σου φτιάξουν τη μέρα (photos)