Πέρασαν οκτώ μήνες από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και η κόρη του Μαρία έκανε ένα τρυφερό story

Πατούλια Κατερίνα
Πέρασαν οκτώ μήνες από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και η κόρη του Μαρία έκανε ένα τρυφερό story

Το τρυφερό story της Μαρίας Βοσκοπούλου.

Στις 19 Ιουλίου του 2021 άφησε την τελευταία του πνοή ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής έφυγε λίγο πριν κλείσει τα 81 του χρόνια και άφησε πίσω του μια ξακουστή καριέρα και την οικογένειά του.

Η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, είπαν το τελευταίο αντίο την Τετάρτη 21 Ιουλίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η αγάπη της Μαρίας Βοσκοπούλου για τον μπαμπά της.

Η Μαρία Βοσκοπούλου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα της κι έπειτα απείχε από το Instagram για έναν μήνα. Η νεαρή που ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της στην ηθοποιία έκανε σήμερα, ανήμερα των οκτώ μηνών από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, ένα συγκινητικό στόρι με μια φωτογραφία που δείχνει την ίδια σε παιδική ηλικία αγκαλιά και πιθανάτοτα στις απόκριες με τον μπαμπά της.

maria voskopoyloy tolis

Μαρία Βοσκοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της (photo)

Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του μπαμπά της

Η Μαρία Βοσκοπούλου είχε κάνει, μάλιστα, μία πολύ συγκινητική ανάρτηση όταν ο μπαμπάς της απεβίωσε. Επέλεξε να τον «αποχαιρετίσει» με μία tb λήψη από τότε που εκείνη ήταν παιδάκι και ο Βοσκόπουλος την κρατούσε στα χέρια του.

maria voskiopoulou 1

Η ζωή της Γκερέκου μετά την απώλεια του Τόλη

Η επιστροφή της Άντζελας Γκερέκου μετά από 18 χρόνια στην τηλεόραση και στη Γη της Ελιάς στο Mega ήταν μία από τις τηλεοπτικές εκπλήξεις της χρονιάς.

Η Αθηνά την οποία ενσαρκώνει η Γκερέκου στην επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, έχει κλέψει τις εντυπώσεις τη στιγμή που η Άντζελα Γκερέκου βίωνε τη μεγάλη απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου. Τον προηγούμενο μήνα που έπεσε το χιόνι στην Αττική, Μαρία Βοσκοπούλου και Άντζελα Γκερέκου πόζαραν μαζί στο χιόνι.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος: Η τελευταία φωτογραφία στο Instagram

Μνημόσυνο Βοσκόπουλου: Οι συγκινητικές φωτογραφίες της Γκερέκου και της κόρης τους, Μαρίας

Συγκινεί η Γκερέκου για την επέτειο γάμου: 1η φορά χωρίς τον Τόλη μετά από 25 χρόνια (photos)