Δέσποινα Βανδή: Η διπλή αφιέρωση στον Βασίλη Μπισμπίκη και το τρυφερό φιλί (video)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δέσποινα Βανδή: Η διπλή αφιέρωση στον Βασίλη Μπισμπίκη και το τρυφερό φιλί (video)

H τραγουδίστρια συνεχίζει τις εμφανίσεις της στην Κύπρο και ο αγαπημένος της Βασίλης Μπισμπίκης ταξίδεψε μαζί της.

Λίγους μήνες μετά την επίσημη αποκάλυψη της σχέσης τους, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Τόσο η τραγουδίστρια αλλά και ο ηθοποιός έχουν μιλήσει δημόσια ο ένας για τον άλλον με τρυφερά λόγια ενώ η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε πριν ένα μήνα κοινή τους φωτογραφία σε Instagram-story αποκαλώντας τον ηθοποιό «Μy love».

Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που το ζευγάρι εντοπίστηκε από τους φωτογράφους σε κοινή τους έξοδο στην Αθήνα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το κοινό ταξίδι στην Κύπρο

Η Ελληνίδα σταρ εμφανίζεται κάθε Σάββατο σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και θα συνεχίσει τα live μέχρι και τις 16 Απρίλιου και ο σύντροφός της βρέθηκε εκεί για να την στηρίξει.



Η αγκαλιά και το φιλί on stage και τα χειροκροτήματα του κόσμου

Το Πρωινό στον ΑΝΤ1 είχε αποκλειστικά πλάνα με τη Δέσποινα και τον Βασίλη στο αεροδρόμιο, πριν ταξιδέψουν μαζί για Κύπρο και κατόπιν εξασφάλισαν οπτικό υλικό από τις δύο αφιερώσεις που έκανε η Δέσποινα στον Βασίλη από τη σκηνή. Η Βανδή αφιέρωσε το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» αλλά και το «Κοριτσάκι σου» στον Μπισμπίκη, ο οποίος σηκώθηκε την τράβηξε απαλά κοντά του, αντάλλαξαν ένα φιλί όλο πάθος. Οι θαμώνες του κέντρου άρχισαν να χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν.

Οι πόζες στα social media και ο έρωτας που δεν κρύβεται

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχουν δημοσιεύσει ήδη τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες στα social media.

vandi bisbikis copy copy

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε βρεθεί ξανά στην Κύπρο και τον Δεκέμβριο, όταν η Δέσποινα του είχε κάνει την πρώτη ever αφιέρωση.



Ο έρωτας του ζευγαριού έχει γίνει άλλωστε, ήδη μαντινάδα από τον Βασίλη Κονταρό που έχει αποφασίσει πως θα είναι κουμπάρος τους όταν το θελήσουν.



«Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα».

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Studio 4» και μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του για τη Δέσποινα Βανδή. Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα! Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή σε κυνηγάνε από πίσω με μια κάμερα. Όσες φορές θα βγούμε έξω είμαι 100% φυσιολογικός σαν να μην περίμεναν να υπάρχουν κάμερες. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι. Δεν με ενδιαφέρει».

«Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος που δε λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως: η σύνδεση που έχω με την ψυχή της», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες ο ηθοποιός στο Down Town.



Η τρυφερή αγκαλιά του Bασίλη Μπισμπίκη με τη Μελίνα Νικολαΐδη: Η αφιέρωση της Δέσποινας Βανδή

Πηγή κεντρικής: NDP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: