Δέσποινα Βανδή: Η επιστροφή στην τηλεόραση, το σχόλιο του Μπισμπίκη και η αλλαγή του Ντέμη

Δέσποινα Βανδή: Η επιστροφή στην τηλεόραση, το σχόλιο του Μπισμπίκη και η αλλαγή του Ντέμη

Δέσποινα Βανδή: Το νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα, ο ενθουσιασμός του αγαπημένου της και τα κιλά του πρώην.

Πάλις -τηλεοπτικό - ξεκίνημα για τη Δέσποινα Βανδή και όλα είναι έτοιμα για την επιστροφή του Chart Show στον Alpha

Πιο λαμπερή από ποτέ η Δέσποινα Βανδή:

Η 52χρονη τραγουδίστρια ζει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, έχοντας στο πλευρό της τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Δέσποινα έγινε γνωστό πως στο Chart Show θα έχει μαζί της τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Πέτρο Δραγουμάνο. CEO και συνιδρυτής της Panik Records που μετρά περισσότερους από 150 καλλιτέχνες, ο Γιώργος Αρσενάκος βρίσκεται πίσω από την επιτυχημένη καριέρα δεκάδων τραγουδιστών, αλλά και πίσω από music hits που αγαπάμε να τραγουδάμε! Ως Music Expert, με το κύρος του και την πολυετή πείρα του στο χώρο της μουσικής, έχει άποψη και λόγο σε κάθε διαδρομή που ακολουθεί το Chart Show. Γνώριμος από παλιά και εμπνευστής και δημιουργός του αρχείου της Ελληνικής Δισκογραφίας, ο Πέτρος Δραγουμάνος καταρτίζει τη λίστα κατάταξης των τραγουδιών. Η αγάπη του για τη μουσική, η μεθοδικότητα αλλά και η εμπειρία του είναι σφραγίδα εγκυρότητας για κάθε chart. Κάθε Σάββατο και ένα top 30 με αγαπημένα τραγούδια, ανατροπές, εκπλήξεις και ερμηνείες θα μας κρατήσουν την πιο όμορφη μουσική παρέα.



Η ευχή του Βασίλη Μπισμπίκη για τη Δέσποινα και το νέο τρυφερό σχόλιο

Η κάμερα του Πρωινού είχε εντοπίσει τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος είχε σπεύσει να ευχηθεί καλή επιτυχία στην αγαπημένη του στο νέο της ξεκίνημα στην τηλεόραση ενώ ο ηθοποιός έκανε και το πρώτο του σχόλιο στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της Δέσποινας στο Instagram, αφιερώνοντάς της μια κόκκινη καρδιά.

Αύτη η εξωστρέφεια στη σχέση του ζευγαριού ειδικά στα social media, δείχνει τη διαφορά που υπάρχει σε σχέση με τον γάμο με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

vandi1

Το ζευγάρι δεν έκανε κοινά posts όταν ήταν μαζί, ο Ντέμης δεν έχει social media και η Δέσποινα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του Ντέμη στα 16 χρόνια μαζί του.

despoina kievo

Δέσποινα Βανδή: Η «σωσίας» της και η νέα φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Νέο ξεκίνημα και για τον πρώην

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο επί χρόνια σύζυγος της Βανδή και πατέρας των παιδιών της, έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη δική του ζωή. Πρόσφατα προέκυψαν φωτογραφίες με την παρουσιάστρια Κατερίνα Παναγοπούλου, με τον Ντέμη να μιλάει για αστειότητες. Όσο για την αλλαγή που επιβεβαίωσε ο πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής, είναι εκείνη στο σώμα του.

«Έχω χάσει 15 κιλά και πρέπει να πετάξω από πάνω μου άλλα 10. Πέρασα δύσκολα αλλά τώρα είμαι καλά. Το καθημερινό μου πρόγραμμα περιλαμβάνει περπάτημα αρκετών χιλιομέτρων, κάποιες μέρες γυμναστική, yoga, pilates. Πρέπει να βρω τη φόρμα μου», τόνισε ο Ντέμης σε συνέντευξή του.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Βανδή για τον επαγγελματικό χωρισμό μετά από 17 χρόνια: «Σε αγαπάω και σε έχω στην καρδιά πάντα»

Το βιβλίο που συνεπήρε τη Δέσποινα Βανδή και η σπόντα για τις δυσκολίες της ζωής

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την προσωπική ζωή του Μπισμπίκη στον Κουτσογιαννόπουλο (video)