Η Χριστίνα Μπόμπα απαθανατίζει τον Σάκη Τανιμανίδη με τις μικρές λίγο πριν γίνουν 9 μηνών

Η Χριστίνα Μπόμπα απαθανατίζει τον Σάκη Τανιμανίδη με τις μικρές λίγο πριν γίνουν 9 μηνών

Μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις.

Οι απλές, καθημερινές στιγμές είναι εκείνες που μας δίνουν την ευτυχία. «Πράγματα» που δεν κοστίζουν τίποτα και που πολλές φορές θεωρούμε δεδομένα. Μία αγκαλιά, ένα βλέμμα, μερικά λεπτά αφιερωμένα εξαιρετικά στους δικούς μας ανθρώπους. Εκείνους που μας γεμίζουν αγάπη και ευτυχία. Που γεμίζουν με «ζεστασιά» την ψυχή μας.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, ειδικά από τότε που καλωσόρισαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους, δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ακόμα κι όταν μιλάνε για τα βράδια που δεν μπορούν να κοιμηθούν. Το ζευγάρι πολύ συχνά μοιράζεται υλικό από τα όσα κάνει με τις κόρες του, όπως το σημερινό (22/3) πρωινό και τα παιχνίδια μαζί τους.



Το γλυκό πρωινό της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη με τις κόρες τους

Ποιο καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας από το να απολαμβάνεις στιγμές με τα παιδιά σου; Η Αριάνα και η Φιλίππα, που αύριο γίνονται κι επίσημα 9 μηνών, έχουν μεγαλώσει πολύ και πλέον τις βλέπουμε όλο και πιο συχνά με τη μαμά και τον μπαμπά τους. Αυτήν τη φορά, η Μπόμπα αποφάσισε να μοιραστεί μία φωτογραφία του Τανιμανίδη με τα δίδυμα με λεζάντα: «Τα πρωινά μου».

xristina mpompa sakis tanimanidis didumes 9 minon

Πότε γεννήθηκαν οι μικρές

Η Χριστίνα Μπόμπα γέννησε στις 23 Ιουνίου του 2021 με καισαρική τομή τα κοριτσάκια της, τα οποία έχαιραν άκρας υγείας. Το ζευγάρι προσπάθησε πολύ για να αποκτήσει τα παιδιά του, και οι δύο είχαν εκφράσει την επιθυμία να γίνουν γονείς, ενώ είχαν μιλήσει δημόσια για το άγχος και τις αποτυχημένες προσπάθειες μέχρι τελικά να τα καταφέρουν.

https://www.instagram.com/p/CQduetFMFym

«Ήταν όλα καλά στις εξετάσεις. Μετά από δυο χρόνια άρχισε να με ρίχνει. Ο Σάκης, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα ‘δεν πειράζει, την επόμενη’. Κάποια στιγμή, όμως, του λέω: ‘Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και θα ήθελα να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας’. Οπότε, μιλήσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε», είχε πει.

https://www.instagram.com/p/CQidM66F2KJ

Δες περισσότερες φωτογραφίες με τα δίδυμα κοριτσάκια στην παρακάτω gallery.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε το πρώτο post από το Παρίσι σε ένα ξεχωριστό σημείο

Μετά τα αρνητικά σχόλια για το Παρίσι, η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε ξανά αλλά έδωσε εξηγήσεις

Το story του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τη Χριστίνα Μπόμπα και η αποκάλυψή της