Το story του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τη Χριστίνα Μπόμπα και η αποκάλυψή της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το story του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τη Χριστίνα Μπόμπα και η αποκάλυψή της

O δημοσιογράφος έκανε ένα επικό throwback post που μας ξάφνιασε ευχάριστα.

Η Χριστίνα Μπόμπα μόλις επέστρεψε από το Παρίσι μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και ήταν πραγματικά χαρούμενη και αρκετά ανανεωμένη. Το ζευγάρι ταξίδεψε στην πόλη του φωτός και αυτό ήταν το πρώτο τους ταξίδι, μετά από 1,5 ολόκληρο χρόνο, αφού ούτε λόγω πανδημίας, αλλά και λόγω της εγκυμοσύνης της, δεν μπορούσαν τόσο εύκολα να ταξιδέψουν. Ο Σάκης και η Χριστίνα απόλαυσαν τα αξιοθέατα της Γαλλικής πρωτεύουσας και φωτογραφήθηκαν στα πιο τουριστικά spots, δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις τους στο Instagram.

Τα δίδυμα μεγάλωσαν αρκετά

didima mpompa1

Ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται όμως πως πεθύμησε αρκετά τις κόρες του, όσο έλειπε στο Παρίσι με τη γυναίκα του. Πριν λίγες ώρες ο παρουσιαστής δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τα δίδυμα, τα οποία στέκονται πια όρθια μόνα τους και παίζουν, ενώ εκείνος τις παρατηρεί ή για να είμαστε ειλικρινείς, κάτι παρατηρεί στο κινητό του. Τα Τανιμανιδάκια όπως τα λέει συχνά, έχουν μεγαλώσει αρκετά από ότι βλέπουμε και στο στιγμιότυπο.

Η αποκάλυψη του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την Χριστίνα Μπόμπα

mpompa sinenteuxi

Η Χριστίνα Μπόμπα, πριν την γνωριμία και τον γάμο της με τον Σάκη, είχε ασχοληθεί και λόγω σπουδών με το marketing σε μεγάλη διαφημιστική εταιρεία, όπου και γνωρίστηκε μαζί του. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, όπως θυμόμαστε. Η φυσιογνωμία της μας ήταν τότε γνωστή, καθώς είχε κάνει ένα σύντομο, αλλά χαρακτηριστικό πέρασμα από την τηλεόραση, ως πρωταγωνίστρια στις viral διαφημίσεις του OTE TV. Ο ρόλος της ως...Ελενίτσα που είχε χωρίσει από τον Θανάση, αλλά εκείνος την είχε κάθε ώρα και στιγμή στο μυαλό του, είχε κάνει εντύπωση. Εκείνη την εποχή που γνωρίσαμε την Χριστίνα, μας θύμισε και ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας μέσα από ένα Instagram story στο οποίο μας πληροφόρησε ότι είχε πάρει τότε συνέντευξη από την Χριστίνα για το περιοδικό People και μάλιστα το αναδημοσίευσε και εκείνη. Εμφανισιακά φαίνεται σα να μην έχει αλλάξει καθόλου. 'Ομως η ζωή της από εκείνη την διαφήμιση μέχρι σήμερα έχει αλλάξει ολοκληρωτικά.



xristina mpompa kila

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε τον στόχο της νέας χρονιάς: Το βίντεο στο διάδρομο γυμναστικής

Πηγή κεντρικής: chrismpo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίας της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη με τις κόρες τους.