Η νέα photo της Χριστιάνας Μπέτα και η ομοιότητα με τη Θεοδωρίδου - Το σχόλιο της τραγουδίστριας

Η νέα photo της Χριστιάνας Μπέτα και η ομοιότητα με τη Θεοδωρίδου - Το σχόλιο της τραγουδίστριας

Η πρόσφατη ανάρτηση της Χριστιάνας συγκέντρωσε πλήθος σχολίων.

Τα celebrity kids είναι παντού πια και κατακλύζουν το Instagram. Μπορούν να δημιουργήσουν αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα στους φανς των γονιών τους ότι η νέα εκδοχή του εαυτού τους είναι εδώ κι ότι τώρα η επόμενη γενιά ετοιμάζεται να πάρει τα ηνία.

Στην περίπτωση της Νατάσας Θεοδωρίδου, η ίδια η τραγουδίστρια παραμένει Νο1 στο μουσικό στερέωμα, αλλά η πρώτη της κόρη, Χριστιάνα, έχει μπει δυναμικά στο προσκήνιο της showbiz. Η 28χρονη είναι καλλιτέχνης και τα έργα της βρίσκονται και στον λογαριασμό της στο Instagram, με το ταλέντο της να είναι εμφανές. Πρόσφατα, όμως, μία διαφορετική φωτογραφία τράβηξε τα βλέμματα.



Η φωτογραφία της Χριστιάνας Μπέτα και το σχόλιο της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η Χριστιάνα Μπέτα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία selfie, στην οποία ποζάρει γλυκά στον φακό χαμογελαστή. Οι followers της γρήγορα άρχισαν να κάνουν σχόλια σχετικά με το θέαμα, τη θετική ενέργεια που αποπνέει, ενώ δεν έλειψαν και επισημάνσεις για την ομοιότητα με τη μαμά της.

https://www.instagram.com/p/CbYVnLorIe8

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα μέχρι το 1996. Μαζί του απέκτησε την πρώτη της κόρη, Χριστιάνα (Νοέμβριο 1994). Η τραγουδίστρια συχνά κάνει αναφορές στην οικογένειά της, ενώ πριν από μόλις μερικές ημέρες έκανε μία ανάρτηση στην οποία είναι η ίδια με τις δυο της κόρες -Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάννα Φουστάνου από τον δεύτερό της γάμο με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο-.

https://www.instagram.com/p/CbKjhxjqPNQ

Οι αφιερώσεις της Θεοδωρίδου στη Χριστιάνα

Οι ευχές της Θεοδωρίδου στην κόρη της είναι πάντα πολύ ιδιαίτερες. Τον Νοέμβριο του 2021, η τραγουδίστρια ευχήθηκε στη Χριστιάνα: «Χρόνια σου πολλά..εσύ… είσαι φως... καλοσύνη... συναισθήματα... γέλια… αγάπη… δοτικότητα… εσύ μου δίνεις ζωή κάθε λεπτό… εσύ. @kris_betta_».

https://www.instagram.com/p/CWamluTIn57

Συνέχισε παρακάτω για το σχόλιο της Νατάσας Θεοδωρίδου στη νέα φωτογραφία της κόρης της αλλά και περισσότερα σχόλια του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις κόρες της, Χριστιάνα και Ανδριάννα, σε μία φωτογραφία

Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου ποζάρει με τον μπαμπά της (photos)

Γενέθλια για την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου - Η κοινή φωτογραφία και η ευχή της Ελένης Μενεγάκη