Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις κόρες της, Χριστιάνα και Ανδριάννα, σε μία φωτογραφία

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις κόρες της, Χριστιάνα και Ανδριάννα, σε μία φωτογραφία

Η τραγουδίστρια μοιράζεται την οικογένειά της με τους followers της.

Το να βλέπεις τις φωτογραφίες ενός celebrity στο Instagram είναι ένα πράγμα. Το να βλέπεις τις φωτογραφίες της οικογένειάς του είναι κάτι διαφορετικό, ακόμα πιο τρυφερό. Οι φανς των διασήμων αγαπούν να βλέπουν τη νέα γενιά, τους απογόνους και να συγκρίνουν το κατά πόσο αυτοί μοιάζουν με τους διάσημους γονείς τους. Μέχρι που έχουμε δει περιπτώσεις οικογενειών που μοιάζουν «σαν δυο σταγόνες νερό».

Η περίπτωση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τις κόρες της μπορεί να μην είναι τέτοια που να λέμε «δεν τις ξεχωρίζεις», όμως, τόσο η Χριστιάνα Μπέτα όσο και η Ανδριάννα Φουστάνου είναι δύο πολύ γλυκά κορίτσια που μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά με τη μαμά τους.

https://www.instagram.com/p/CbKjhxjqPNQ

Η ανάρτηση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τις κόρες της

Η 51χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει η Χριστιάνα κρατώντας μία κορνίζα με τη μαμά της, ενώ κάτω είναι και μία λήψη της Ανδριάννας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα μέχρι το 1996. Μαζί του απέκτησε την πρώτη της κόρη, Χριστιάνα (17 Νοεμβρίου 1994). Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο το 1999 και ήταν μαζί ως το 2007. Στις 11 Αυγούστου του 2000 απέκτησαν μία κόρη, την Ανδριάννα.



«Ποτέ δεν κάθισα να πω δεν έκανα το ένα και το άλλο και να έχω τύψεις. Για να μην έχεις κάνει κάτι σημαίνει ότι δεν μπορούσες ή δεν ήθελες. Πιστεύω πως ό,τι κάνεις είναι αυτό που θες να κάνεις τη δεδομένη στιγμή.

Έχω βρει τρόπους να τα συνδυάζω. Έχει τύχει να πάρω μαζί το παιδί μου επειδή κάτι είχε τύχει εκείνη την ημέρα και δεν μπορούσε κανείς να μου το φροντίσει. Έμεινα 10 μέρες με τα παιδιά μου, όταν είχα γεννήσει και μετά κατευθείαν δουλειά, γιατί το ήθελα, όχι γιατί φοβήθηκα να μην ξεχαστώ επειδή γέννησα», έχει πει η Θεοδωρίδου για τη μητρότητα.

Δες περισσότερες φωτογραφίες της Χριστιάνας Μπέτα στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνάντησε τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και ο διάλογος είναι απολαυστικός

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η Χριστιάνα Μπέττα της ευχήθηκε με την πιο cool throwback φωτογραφία

Η Νατάσα Θεοδωρίδου φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την κόρη της και το σχολίασε μέχρι και η Καινούργιου