MasterChef: Το Twitter γέλασε με την πονηριά της Ελισάβετ για το γλυκό και προέβλεψε νίκη των μπλε

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Το Twitter γέλασε με την πονηριά της Ελισάβετ για το γλυκό και προέβλεψε νίκη των μπλε

Θα είναι η Καλλιόπη, ο Τζόναθαν και η Ελπίδα οι υποψήφιοι για αποχώρηση όπως υποστηρίζουν τα spoilers; Οι μπλε φαίνεται ότι παίρνουν την πρώτη τους νίκη μετά απο 4 συνεχόμενες ήττες. 

Μαγειρική για καλό σκοπό είχαμε χθές στο MasterChef. Oι MasterChefs έπρεπε να μαγειρέψουν για οικογένειες προσφύγων που έχουν ανάγκη. Ο σκοπός ήταν ιερός και έτσι δεν είχαμε άσκοπους ανταγωνισμούς. Αυτό δε σημαίνει πως δεν είχαμε καθόλου...γκρίνιες. Η κόκκινη ομάδα είχε αρχηγό την Ελπίδα η οποία ήταν και νικήτρια του τέστ δημιουργικότητας και οι μπλε έβαλαν σχεδόν με ομοφωνία, αρχηγό τον Νικήτα. Ο μεγάλος αντίπαλος και για τις δύο ομάδες ήταν ο χρόνος για να ετοιμάσουν 54 μερίδες με πλήρες μενού (σαλάτα, κυρίως και γλυκό) η κάθε ομάδα. Και από ότι φαίνεται και όπως υποστηρίζουν οι τελευταίες πληροφορίες οι μπλε επιτέλους θα νικήσουν. Αλλά οι χρήστες του Twitter, ήδη διέκριναν την πονηριά της Ελισάβετ στους μπλε, που θέλει να πάρει τα εύσημα για το τέλειο πιάτο που άλλος ωστόσο σκέφτηκε και εκτέλεσε και αυτός ήταν ο Σταύρος.


https://www.instagram.com/p/CbdRnjaqZK0

Παραλίγο να χαθούν στο μέτρημα

H συντονίστρια του Διαπολιτισμικού Κέντρου Ένταξης του ΕΣΠ, ΠΥΞΙΔΑ, Άννα Μερτζάνη, υποδέχτηκε μαζί με τους κριτές και καλεσμένο τον Nίκο Θωμά που είναι ο F' B manager του ΜasterChef, τους διαγωνιζόμενους και τους ευχαρίστησε για την ενέργεια αυτή και την διάθεση να προσφέρουν. Οι παίκτες ρίχτηκαν στη δουλειά και η Ελπίδα στους κόκκινους φάνηκε αρκετά δυναμική, ενώ ο αρχηγός Νικήτας στους μπλε, αρκετά οργανωτικός και ήρεμος. Θα ήταν όλα καλύτερα αν δεν γκρίνιαζε μόνιμα ο Βασίλης ο οποίος έχει και αστοχίες στο πιάτο του, αν επιτέλους έκανε πιο οργανωμένη δουλειά ο Χριστόφορος που κάπου χάθηκε στο μέτρημα με το ψάρι και έχει κάποιες ελλείψεις στις μερίδες. Το ίδιο έπαθε και ο Μάριος στους κόκκινους με τη σούπα. Α, και τελικά ο Μάριος καμία από τις χθεσινές του απειλές δεν πραγματοποίησε και δεν τα έβαλε με κανέναν, όπως μας είχε προειδοποιήσει.



Βραβείο καπατσοσύνης ή πονηριάς όπως λέει το Twitter, πήρε η Ελισάβετ. Για μία ακόμη φορά οι μπλε σκέφτηκαν να κάνουν καταϊφι. Στο τέλος η Ελισάβετ είπε ότι ήταν δική της ιδέα και του Σταύρου, ενώ όλοι είδαμε ότι ο Σταύρος το πρότεινε. Και όχι μόνο το πρότεινε, αλλά το εκτέλεσε άψογα και οι κριτές σχολίασαν ότι αυτό ήταν το καλύτερο πιάτο όλης της δοκιμασίας. Αυτό σημαίνει ότι οι μπλε τελικά έχουν το προβάδισμα και επιτέλους όπως λένε οι πληροφορίες θα χαρούν και μία νίκη, μετά από 4 συνεχόμενες ήττες. Το Twitter ήδη τα έβαλε με την πονηριά της Ελισάβετ και είναι σίγουρο ότι θα θελήσει να περηφανευτεί λίγο παραπάνω στο αυριανό επεισόδιο.


https://www.instagram.com/p/Cbdm2xeqEMt

Η νίκη έχει πολλούς φίλους, η ήττα κανέναν. Και οι κόκκινοι αύριο ξεκινούν τις μεταξύ τους γκρίνιες. Ήδη ο Γιάννος τα βάζει με τον ήρεμο κατά τα άλλα Τζόναθαν και δημιουργείται νέο μέτωπο ξανά κατά της Καλλιόπης. Αυτό όμως αν συμβεί θα έχει αρκετούς τηλεθεατές απέναντι, γιατί η παίκτρια είναι η αγαπημένη τους. Πάντως τα spoilers λένε πως Τζόναθαν, Καλλιόπη και Ελπίδα ως αρχηγός θα είναι οι τρείς υποψήφιοι. Σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε μία πολύ δυνατή μάχη και απρόβλεπτο αποτέλεσμα.


https://www.instagram.com/p/CbdjNUpKmss

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Ο Γρηγόρης αποκάλυψε τελικά το λόγο που τσακώθηκε με τη Φανή και σίγουρα θα γελάσεις

MasterChef: Η αποχώρηση του Γρηγόρη έφερε τις απειλές του Mάριου και το Twitter τα έβαλε μαζί του