MasterChef: Η αποχώρηση του Γρηγόρη έφερε τις απειλές του Mάριου και το Twitter τα έβαλε μαζί του

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Η αποχώρηση του Γρηγόρη έφερε τις απειλές του Mάριου και το Twitter τα έβαλε μαζί του

Δεύτερη ευκαιρία για Μπόμπαινα και Γρηγόρη; Θα είναι εκείνοι που θα εμφανιστούν στο επεισόδιο με τις επιστροφές;

Δεν του πήγε καλά από την αρχή του Γρηγόρη, η Πολίτικη κουζίνα που είναι και το μαγειρικό θέμα της εβδομάδας για το MasterChef και η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης τον οδήγησε εκτός σπιτιού. Η...κατάρα των αρχηγών χτύπησε ξανά και έτσι και η κόκκινη ομάδα έχασε από χθές τον αρχηγό της, όπως και η μπλε τον Μπόμπαινα πριν από λίγες ημέρες. Και αυτό δεν είναι καλό σημάδι για τη συνέχεια, γιατί όλοι θέλουν πια να γίνουν αρχηγοί. Ο Μάριος και φίλος του Γρηγόρη, ήδη ξεκίνησε τις απειλές προς τους άλλους συμπαίκτες του. Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως τον Γρηγόρη όπως και τον Μπόμπαινα θα τους ξαναδούμε στο επεισόδιο με τις επιστροφές.


https://www.instagram.com/tv/Cba54HbsG5N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον έφαγε το ρυζόγαλο και η αλαζονεία

Ήταν καλός μάγειρας ο Γρηγόρης και όπως μάλιστα του είπε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είχε αξιώσεις μέχρι και για την τελική 4άδα. Αλλά ήταν αλαζόνας και είχε υπερβολική σιγουριά εκεί που δεν έπρεπε. Η περιφρόνηση για το προχθεσινό ρυζόγαλο μάλλον δεν του βγήκε σε καλό. Όπως και η παντελής άγνοια της Μικρασιάτικης κουζίνας που κατακρίθηκε από τους τηλεθεατές. Το χθεσινό πιάτο αντιγραφής του σεφ Άγγελου Μπακόπουλου, που ήταν ένα πιο γκουρμέ πιάτο πολίτικης κουζίνας, τονάκι με λαχανικά πλακί, δυσκόλεψε και τους τρείς υποψήφιους παίκτες, γιατί ήθελε ακρίβεια στα γραμμάρια και στην εκτέλεση. Η Καλλιόπη λειτούργησε πάντως όπως και στο σχολείο. Ως μαθήτρια...σπασικλάκι. Δεν άφησε ούτε λέξη να της ξεφύγει από το σημείωμα της συνταγής που είχε μπροστά της.



Την καλύτερη βαθμολογία είχει ο Παναγιώτης που έκανε ένα εξαιρετικό πιάτο. Ο Πανούλης όπως τον αποκαλεί συνήθως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχει και αρκετές θαυμάστριες που πανηγύρισαν χθες τις τόσο καλές επιδόσεις του.



Στην νέα δοκιμασία πάντως που μας περιμένει σήμερα θα έχουμε τα υπολείμματα της χθεσινής μέρας. Μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη και όταν πια ο Παναγιώτης και η Καλλιόπη επέστρεψαν στο σπίτι, ο Μάριος ξεσπάθωσε και ως άλλος Μπόμπαινας ξεκίνησε τις απειλές προς Καλλιόπη, Φανή, Νικήτα και Βασίλη και στην ουσία ζήτησε να χάσει η ίδια του η ομάδα! Το Twitter του ζήτησε άμεσα να χαλαρώσει, γιατί για μία ακόμη φορά δεν καταλάβαμε από τα υπονοούμενα τι έχει συμβεί μέσα στο σπίτι και έχουν έρθει σε κόντρα οι μισοί με τους άλλους μισούς παίκτες. Σήμερα στην ομαδική, θα έχουμε και την εκλογή των δύο νέων αρχηγών και για τις δύο ομάδες, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες επιμένουν πως σύντομα θα ξαναδούμε στις οθόνες μας τον Μπόμπαινα και τον Γρηγόρη στο επεισόδιο με τις επιστροφές και την δεύτερη ευκαιρία στους παίκτες. Κάποιοι θα θυμώσουν στο Twitter, είναι σίγουρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Τα spoilers θέλουν τον Γρηγόρη εκτός παιχνιδιού και το Twitter συμφωνεί

MasterChef: Η έντονη αντίδραση για τον Γρηγόρη από τον Ηλία Μαμαλάκη και το κοινό στο Twitter

MasterChef: Η πονηριά του Γιάννου έκανε το Twitter να τον θεωρεί χειρότερο και από τον Μπόμπαινα