MasterChef: Ο Γρηγόρης τσακώθηκε με τη Φανή για ένα T-Shirt (σε όλους μας έχει συμβεί)

MasterChef: Ο Γρηγόρης τσακώθηκε με τη Φανή για ένα T-Shirt (σε όλους μας έχει συμβεί)

O Δημήτρης Ταϊρίδης αγνοείται...Οι πληροφορίες λένε πως έχει φτάσει μέχρι την τελική 6αδα. 

Ο Γρηγόρης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε χθες από το MasterChef και η κόκκινη ομάδα έχασε τον αρχηγό της. Σήμερα ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αποκάλυψε στην πρώτη του συνέντευξη για το πως ένιωσε που έφυγε από τον διαγωνισμό και επιτέλους ξεκαθάρισε ένα θέμα το οποίο...ταλάνιζε εδώ και καιρό τους χρήστες στα social media, δηλαδή για ποιο λόγο είχε τσακωθεί με την Φανή και απαξιούσε ακόμη και το όνομά της να πει. Και επίσης ανακαλύψαμε για ποιο λόγο έχει εξαφανιστεί ο Δημήτρης Ταϊρίδης μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι.


https://www.instagram.com/p/Cba54HbsG5N

«Τσακωθήκαμε για ένα t-shirt»

Ο Γρηγόρης εμφανίστηκε στην εκπομπή Breakfast@star στο Star μία μέρα μετά την αποχώρηση του και μίλησε για όλα ξεκινώντας όμως, από το να μας λύσει την απορία για ποιο λόγο ανέφερε τη Φανή ως το κορίτσι με το καρό πουκάμισο, χωρίς να αναφέρει το όνομά της. Και για πρώτη φορά την αποκάλεσε...Φανούλα και όπως είπε: «Για να πω την αλήθεια, στην αρχή είχε γίνει ένα μπέρδεμα στο πλυντήριο του σπιτιού και μου χάλασε δύο ρούχα. Αυτό έγινε στην ουσία. Έβαλα πλυντήριο και ανάμεσα στα δικά μου ρούχα, είχαν μπλεχτεί και κάποια της Φανής και μετά από το στεγνωτήριο βγήκαν...μπλε. Όλα έγιναν για ένα t-shirt». Αλήθεια τώρα;



Κρατάμε όλοι μας μία επιφύλαξη για το αν μας τρόλαρε για λίγο ο παίκτης με τι δηλώσεις του, γιατί δεν μπορούμε να διανοηθούμε πως για έναν τόσο αστείο λόγο, σε αρκετές δηλώσεις του μέσα στο παιχνίδι έδειχνε (στα σοβαρά) μία απαξίωση για τη Φανή. Πάντως παραδέχτηκε πως και οι δύο τράβηξαν το σκοινί. H σημερινή του παρουσία στην εκπομπή δείχνει σημειολογικά και κάτι άλλο σημαντικό.


https://www.instagram.com/p/Cba7PAOqY-o

Με δεδομένο πως τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει αρκετά και βρισκόμαστε λίγο πριν την ημιτελική φάση, αυτό δείχνει πως ο Γρηγόρης δεν έχει μείνει στην τελική 6άδα των παικτών. Αντίθετα αν το σκεφτείτε, τον Δημήτρη Ταϊρίδη, δηλαδή τον Μπόμπαινα δεν τον έχουμε δει σε συνέντευξή του ακόμη στο πρωινό του Star, στο οποίο πρέπει να εμφανίζονται μετά την αποχώρηση τους από το παιχνίδι. Άρα είναι ακόμη εντός του διαγωνισμού και εντός του σπιτιού. Αυτό σημαίνει φυσικά ότι θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε για το πως θα επιστρέψει. Ζητώντας εκδίκηση από τους προηγούμενους παίκτες ή πιο ήρεμος; Μάλλον το πρώτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Η έντονη αντίδραση για τον Γρηγόρη από τον Ηλία Μαμαλάκη και το κοινό στο Twitter

Ο Τζιοβάνι του MasterChef μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια και είναι αγνώριστος

MasterChef: Η πονηριά του Γιάννου έκανε το Twitter να τον θεωρεί χειρότερο και από τον Μπόμπαινα