Κωστής Μαραβέγιας: «Συνειδητοποίησα ότι είμαι παντρεμένος όταν πήγα να βγάλω διαβατήριο»

Κωστής Μαραβέγιας: «Συνειδητοποίησα ότι είμαι παντρεμένος όταν πήγα να βγάλω διαβατήριο»

Στην εκπομπή Dot., στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας για τη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου, τον γάμο, την περιπέτεια με τον Covid-19 και την επαφή του με την τηλεόραση.

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot. στον ΣΚΑΪ, στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο τραγουδιστής συζήτησε εφ’ όλης της ύλης με τους παρουσιαστές και συγκεκριμένα μίλησε για την πρώτη του επαφή με την τηλεόραση, την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, τον έγγαμο βίο, αλλά και το πότε πραγματικά συνειδητοποίησε ότι πλέον είναι παντρεμένος.

Η συνέντευξη του Κωστή Μαραβέγια ήταν μαγνητοσκοπημένη, όπως συμβαίνει με όλες τις συνεντεύξεις της εκπομπής Dot. Άλλωστε, ο τραγουδιστής με τη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου, βρίσκονται αυτήν την ώρα στην Ιταλία για να περάσουν το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

H Τόνια Σωτηροπούλου τώρα και ζωγράφος με τον Μαραβέγια να θαυμάζει το έργο της

Η πρώτη «γνωριμία» του Κωστή Μαραβέγια με την τηλεόραση

Ο Κωστής Μαραβέγιας αποκάλυψε στη Νάντια Μπουλέ και στον Μίνω Θεοχάρη πως βίωσε πολύ περίεργα την πρώτη του φορά στην τηλεόραση όταν συμμετείχε ως κριτής στο The Voice. «Ένιωσα πολύ περίεργα την πρώτη φορά στην τηλεόραση. Ειδικά στο Voice την πρώτη μέρα, που είχε πολύ κοινό… Δεν ήξερα ότι υπάρχει animateur… Δεν ήξερα πώς γίνεται, δεν είχα πάει ούτε καν σαν συμμετοχή κάπου και είπα ‘’τι κάνω εγώ εδώ τώρα;’’».



Και πρόσθεσε μιλώντας για τη δική του εκπομπή στην ΕΡΤ: «Είναι στίβος (σ.σ. η τηλεόραση). Εσύ και τα εμπόδια. Πολλές κάμερες, μου έλεγαν κοιτάς την 4 κάμερα, την 3, την 5. Παιδιά λέω με τρελαίνετε. Δεν μπορώ να κοιτάζω μία κάμερα; Μετά το βρήκα, τώρα έχω χαλαρώσει».

Η περιπέτεια με τον Covid-19 και ο έγγαμος βίος με την Τόνια Σωτηροπούλου

Ο Κωστής Μαραβέγιας παραδέχθηκε πως νόσησε από Covid-19 και, μάλιστα, πως ήταν απομονωμένος για 24 μέρες στο σπίτι του. «Η Τόνια μού έφερνε φαγητό έξω από την πόρτα κι έριχνε και κανένα δάκρυ», λέει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στη συνέντευξή του στην εκπομπή Dot.

Ο Κωστής μίλησε και για τον έγγαμο βίο του με την Τόνια Σωτηροπούλου αποκαλύπτοντας πως… μέχρι να χρειαστεί να κάνει ανανέωση διαβατηρίου δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι ήταν παντρεμένος. «Πήγα να κάνω ανανέωση διαβατηρίου και μου λένε ‘’όνομα συζύγου’’. Συζύγου; Α, ναι, λέω! Και μου λέει ‘’είσαι φρέσκος’’, λέω ναι, τον Οκτώβριο παντρεύτηκα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωστής Μαραβέγιας.



Όσο για τον λόγο για τον οποίο τελικά επέλεξε να παντρευτεί ο Κωστής Μαραβέγιας απάντησε: «Ήθελα με έναν τρόπο να κάνω μια γιορτή, να σπάσει αυτή η μαυρίλα και να κάνω χαρούμενο τον άνθρωπό μου και να ζήσουμε κάτι ωραίο. Τόσο απλό. Γιατί κατάλαβα ότι – και με αυτό που πέρασα προσωπικά- ότι η θνητότητα και η περατότητα της ζωής μας είναι μπροστά μας. Άρα, λοιπόν, ας πούμε το ‘’σ’ αγαπώ’’ σε αυτούς που πρέπει, ας παντρευτούμε αυτούς που πρέπει αν το αισθανόμαστε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ