Γενέθλια μαζί με επέτειο γάμου για τον Χάρη Βαρθακούρη – Το post και τα τρυφερά λόγια της Αντελίνας

Γενέθλια μαζί με επέτειο γάμου για τον Χάρη Βαρθακούρη – Το post και τα τρυφερά λόγια της Αντελίνας

26 Μαρτίου σήμερα και ο Χάρης Βαρθακούρης συμπληρώνει 12 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του, Αντελίνα. Έχει, όμως, και τα γενέθλιά του.

Διπλή γιορτή σήμερα για το σπίτι της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει τα γενέθλιά του, ενώ συμπληρώνει και 12 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του, Αντελίνα. Ο Χάρης, μάλιστα, δημοσίευσε στο Instagram του μια σειρά από φωτογραφίες από την πιο σημαντική μέρα της ζωής του, ενώ αποκάλυψε ότι έκανε τα πάντα για να μην μάθει κανείς πού παντρεύεται χωρίς… απολύτως καμία επιτυχία.

H αποκάλυψη της Αντελίνας Βαρθακούρη στο γιατί πάχυνε και με ποια διατροφή αδυνάτισε

Το post και οι φωτογραφίες από τον γάμο του Χάρη Βαρθακούρη

Μια σειρά από φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου του στην Κωνσταντινούπολη δημοσίευσε ο Χάρης Βαρθακούρης με αφορμή την επέτειό του με την Αντελίνα. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπεις την αγγελία γάμου, η οποία έγινε σε αθλητική εφημερίδα με σκοπό… να μην ανακαλύψει κανένας τα σχέδια του τραγουδιστή.

Έλα, όμως, που τότε το δελτίο ειδήσεων του Star δεν άφηνε κανέναν σε ησυχία και τελικά ο ρεπόρτερ Νίκος Τσιλιπουνιδάκης την είχε… στημένη στον Χάρη Βαρθακούρη.


https://www.instagram.com/p/CbkJYKbsimy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ενώ σήμερα έχω γενέθλια, προτιμώ να γιορτάσω το γεγονός ότι πριν 12 χρόνια, 26 Μαρτίου του 2010, στην Κωνσταντινούπολη (έχοντας επηρεαστεί από την ταινία Πολίτικη Κουζίνα, αλλά κυρίως επειδή η Αντελίνα ήταν έγκυος τριών μηνών και ο γυναικολόγος δεν μας επέτρεψε να πάμε στη Eurodisney, επειδή δεν θα μπορούσε να ανεβεί σε κανένα τρενάκι κτλ.?), η γυναίκα μου κι εγώ, εντελώς οι δυο μας, παντρευτήκαμε. Άρα σήμερα γιορτάζουμε την δωδέκατη επέτειό μας❤️ Εδώ βλέπετε την αγγελία του γάμου μας, που τη βάλαμε στην αθλητική εφημερίδα ΦΙΛΑΘΛΟΣ προκειμένου να περάσει (όσο γίνεται) απαρατήρητη! Υπολογίσαμε, βεβαίως, χωρίς τον ξενοδόχο (Νίκο Τσιλιπουνιδάκη) που μας περίμενε με κάμερα έξω από το προξενείο. Κανείς δεν γλύτωνε από το Star τότε! Χρόνια μας πολλά έρωτά μου ❤️ Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. (Άντε και χρόνια ΜΟΥ πολλά, επί τη ευκαιρία), έγραψε στο post ο Χάρης Βαρθακούρης.

Και η Αντελίνα Βαρθακούρη, όμως, δεν μπορούσε παρά να ευχηθεί στον άντρα της ζωής της. Η παρουσιάστρια έκανε το παρακάτω post που βλέπεις και έγραψε:


https://www.instagram.com/p/CbkbtKbs8II/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μου… Σε αυτόν που δεν «έτυχε» αλλά ήταν η επιλογή μου! Σε αυτόν που μου έμαθε -με τον δικό του τρόπο- να αντέχω, να στηρίζω αυτή την επιλογή μου, να μην ξεχνάω, αλλά κι αν ξεχνάω, να βρίσκω τον τρόπο να θυμάμαι πάντα από που ξεκίνησαν όλα. Σε αυτόν που με έκανε μάνα. Σε αυτόν που με έκανε σύζυγο. Σε αυτόν που έχει τη δύναμη να μπορεί να μπαίνει στην ψυχή μου και να μου δημιουργεί ΟΛΑ τα συναισθήματα! Σε αυτόν που μπορεί να με κάνει να κλάψω? αλλά και να κλάψω από τα γέλια? Σε αυτόν που προχωράμε μαζί και μοιραζόμαστε τον δρόμο, είτε είναι στρωμένος με ροδοπέταλα είτε με αγκάθια. Σε αυτόν που με έχει δει στις πιο προσωπικές, στις πιο όμορφες και στις πιο άσχημες στιγμές μου. Σε αυτόν που έχει δει το σώμα μου στα καλύτερά του αλλά και στα εντελώς χειρότερά του. Σε αυτόν που κοιμόμαστε και ξυπνάμε αγκαλιά κάθε μέρα.
Σε αυτόν που, αν και θα ακουστεί λίγο μακάβριο, θα ήθελα να κλείσουμε τα μάτια μας μαζί! Χρόνια πολλά αγάπη μου, χρόνια ήρεμα, τυχερά και πολύ ευτυχισμένα! Σ’ ευχαριστώ για όλα… σε λατρεύω!!! @harryvarthakouris ♥️♥️♥️♥️♥️♥️ #happybirthday #happyanniversary».

Η ατάκα «Τελειώσαμε» της Αντελίνας

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Τους γνωρίσαμε, άλλωστε, για τα καλά στην εκπομπή Globetrotters του Star και διαπιστώσαμε πως είναι ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα: με τις γκρίνιες, τα νάζια, την αγάπη και τους τσακωμούς τους.



Η Αντελίνα, ωστόσο, έχει δηλώσει στο παρελθόν σε κυπριακή εκπομπή ότι κάθε φορά που τσακώνεται με τον Χάρη του λέει… «Τελειώσαμε». Φυσικά, όπως καταλαβαίνουμε, αυτό έχει ειπωθεί την ώρα που υπάρχουν νεύρα και ένταση, μιας και το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ