MasterChef: Δικαίωση για τον Νικήτα και εκνευρισμός για τον Βασίλη στο Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Δικαίωση για τον Νικήτα και εκνευρισμός για τον Βασίλη στο Twitter

Το επεισόδιο με τον Χριστόφορο και η συγκίνηση. Η πρώτη μάχη για το Silver Award και τα 10 χιλιάδες ευρώ μόλις ξεκίνησε. Όπως και ο αγώνας για να μην κάνει κάποιος το χειρότερο πιάτο που θα τον βγάλει αυτόματα από τον διαγωνισμό. 

Αρκετά...cool ξεκίνησαν από το σπίτι οι παίκτες του MasterChef, για να μεταβούν στο studio για το εβδομαδιαίο Mystery Box. Όμως κανείς δεν περίμενε τι θα επακολουθούσε. Οι κριτές τους ανακοίνωσαν την διήμερη δοκιμασία για την απόκτηση του Silver Award και το έπαθλο των 10 χιλιάδων ευρώ για το καλύτερο πιάτο. Όσο για το χειρότερο πιάτο, αυτό θέτει τον παίκτη που θα το φτιάξει, αυτόματα εκτός διαγωνισμού. Μία μεγάλη τύχη και μία μεγάλη ατυχία ταυτόχρονα. Η βραδιά είχε όμως και ένταση από την πλευρά του Βασίλη και μία ανταλλαγή απειλών με τον Χριστόφορο που εκνεύρισε το κοινό, αλλά και μία συγκινητική στιγμή.


https://www.instagram.com/p/CbqE4UyKtLE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η απώλεια του αδελφού του Χριστόφορου

Συγκινημένος και πριν την λήξη της βραδιάς, ο Χριστόφορος μίλησε για την απώλεια του μεγαλύτερου αδελφού του Δημήτρη πριν από 11 χρόνια για να δικαιολογήσει τον λίγο ασυντόνιστο χθεσινό του χαρακτήρα. Ο πρώτος από τα τέσσερα αδέλφια του, σκοτώθηκε σε τροχαίο και όπως δήλωσε ο παίκτης του MasterChef με καταγωγή από Θεσσαλονίκη, ήταν ο μόνος στον οποίο είχε πει την λέξη «σε αγαπώ». Οι τηλεθεατές συγκινήθηκαν με την αφήγηση του παίκτη, που είναι από τους αγαπημένους του φετινού διαγωνισμού.



Το χθεσινό επεισόδιο ξεκίνησε με την ανάγνωση της επιστολής της Ελπίδας η οποία αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα. Οι μόνοι παίκτες που κοιτάχτηκαν με νόημα και μία δόση ειρωνείας, ήταν ο Γιάννος με τον Μάριο, οι οποίοι έχουν φτιάξει μία κρυφή συμμαχία. Στη συνέχεια στο στούντιο, οι κριτές αποκάλυψαν στους παίκτες την διαδικασία του Mystery Box. Οι παίκτες είχαν μπροστά τους ένα άσπρο και ένα μαύρο κουτί με υλικά και αρχικά νόμιζαν ότι θα έπρεπε να επιλέξουν ένα από τα δύο. Τελικά έπρεπε σε 90 λεπτά να φτιάξουν ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο. Νικητής της δοκιμασίας ήταν δίκαια ο Νικήτας. Στο σημερινό επεισόδιο θα του ανακοινωθεί το πλεονέκτημα για το τέστ δημιουργικότητας, που θα κρίνει ποιος κερδίζει το χρηματικό ποσό και ποιος ή ποια φεύγει από τον διαγωνισμό. Η δοκιμασία προβλέπει δημιουργία 3 πιάτων συνολικά. Guest της βραδιάς θα είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην ιστορία του MasterChef, ο νικητής του 4ου κύκλου Σταύρος Βαρθαλίτης.



Πριν οδηγηθούμε σε αυτό όμως είχαμε μία ένταση μεταξύ Βασίλη και Χριστόφορου. Με το γνωστό του ύφος, ο Βασίλης προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την αστοχία των πιάτων του στους κριτές επαναλαμβάνοντας και πάλι πως είναι ειλικρινής. Ο Σωτήρης Κοντιζάς τον επέπληξε, λέγοντας να μην χρησιμοποιεί συνέχεια την φράση πως είναι ειλικρινής αλλά να αφήνει τους άλλους να τον κρίνουν και ο παίκτης εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και ξεφτιλίστικε όπως είπε και ο ίδιος, ειδικά όταν ο κριτής έφτυσε το φαγητό που έφτιαξε. Ο Χριστόφορος μάλλον με διάθεση καζούρας του είπε τη φράση: «Τι ψέμματα είπες πάλι;» όταν επέστρεψε απογοητευμένος στον πάγκο του, εκείνος τον απείλησε ότι θα τον δείρει και ευτυχώς επενέβησαν οι υπόλοιποι και το επεισόδιο έληξε. Βέβαια ο Χριστόφορος ζήτησε συγγνώμη, αλλά ο Βασίλης δεν αντέδρασε καθόλου, φανερά εκνευρισμένος που είχε και ένα από τα χειρότερα πιάτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Η Ελπίδα αποχώρησε αλλά το Twitter έστησε τον Γιάννο και τον Μάριο στον τοίχο

Το ιδιαίτερο story του Τζιοβάνι του MasterChef για την 25η Μαρτίου και οι αναρτήσεις άλλων 5 celebs

MasterChef: Η πονηριά του Γιάννου έκανε το Twitter να τον θεωρεί χειρότερο και από τον Μπόμπαινα