MasterChef: Η Ελπίδα αποχώρησε αλλά το Twitter έστησε τον Γιάννο και τον Μάριο στον τοίχο

MasterChef: Η Ελπίδα αποχώρησε αλλά το Twitter έστησε τον Γιάννο και τον Μάριο στον τοίχο

Το πιάτο με βουβαλίσιο φιλέτο «πρόδωσε» την Ελπίδα και ο Μάριος με τον Γιάννο έγιναν κι επίσημα πλέον η νέα κλίκα στο MasterChef.

Με πολύ «θάψιμο» από τον Παναγιώτη, τον Γιάννο και τον Μάριο προς όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους – και φυσικά στην Ελπίδα που είπαν ότι το «παίζει» - ξεκίνησε το χθεσινό (25/3) επεισόδιο του MasterChef. Ο Γιάννος, μάλιστα, παραδέχθηκε όση ώρα ήταν στο δωμάτιο με τους δύο συμπαίκτες του ότι είχε ήδη αποφασίσει ποιους θα ψηφίσει προς αποχώρηση και ότι είχε ξεκάθαρη άποψη.

Να σημειωθεί εδώ ότι μετά από 4 συνεχόμενες νίκες η κόκκινη ομάδα του MasterChef έχασε στην προηγούμενη μερακλίδικη… δοκιμασία με την Ελπίδα, που είχε αναλάβει αρχηγός, να θέτει τον εαυτό της υποψήφιο προς αποχώρηση. Η Καλλιόπη και ο Τζόναθαν ήταν οι δύο άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση με την Ελπίδα τελικά να παίρνει την πόρτα της εξόδου του reality μαγειρικής.

Το ιδιαίτερο story του Τζιοβάνι του MasterChef για την 25η Μαρτίου και οι αναρτήσεις άλλων 5 celebs

Η δοκιμασία αποχώρησης

Από την αρχή του χθεσινού επεισοδίου του MasterChef η Ελπίδα εξέφρασε την επιθυμία της η δοκιμασία αποχώρησης να περιλαμβάνει γλυκό, αλλά και κάποιον guest chef. Τελικά... η μία από τις δύο επιθυμίες της έγινε πραγματικότητα.


https://www.instagram.com/p/CbiiI6_qBXJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Guest στο χθεσινό επεισόδιο ήταν ο executive chef, Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήρθε από τη Χαλκιδική κι έφερε μαζί του… τον Πόντο. Γιατί η συνταγή που περιείχε η καμπάνα και την οποία έπρεπε η Καλλιόπη, η Ελπίδα και ο Τζόναθαν να φέρουν εις πέρας είχε ποντιακές αναφορές.


https://www.instagram.com/p/CbijUDWqwNc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν, λοιπόν, να ετοιμάσουν βουβαλίσιο φιλέτο με τραχανά, βολβούς λαχανικών, αρωματικά και βρώσιμα λουλούδια, σάλτσα από μεδούλι βουβαλιού και πούδρα ντομάτας μέσα σε μόλις 60 λεπτά.

Αυτή που τελικά είχε το πιο «αδύναμο» πιάτο ήταν η Ελπίδα, η οποία και αποχώρησε από το MasterChef.

Το Twitter τα έβαλε με Γιάννο και Μάριο

Η νέα κλίκα που έχει δημιουργηθεί στο MasterChef είναι ο Γιάννος με τον Μάριο. Οι δυο παίκτες- μαζί με τον Παναγιώτη- έβγαλαν… φτυάρια και δεν άφησαν ήσυχο κανέναν σχεδόν συμπαίκτη τους όσο συζητούσαν στο σπίτι του MasterChef. Έδειξαν φυσικά την «αδυναμία» τους στην Ελπίδα.


https://www.instagram.com/p/CbgJ8G0qlaq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο πλατό, συγκεκριμένα, ο Μάριος ψήφισε την Ελπίδα και της είπε ανοιχτά ότι θα μπορούσε ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας να τα έχει πάει καλύτερα. Όσο για τον Γιάννο; Δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για την Ελπίδα μιλώντας στην κάμερα και λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ συναισθηματική αλλά στο σπίτι είναι πολύ πιο ελεύθερη και βρίσιμο και άλλα διάφορα… Τώρα μην μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννος.

Το Twitter δεν άφησε ασχολίαστη τη συμπεριφορά Γιάννου και Μάριου και τους έστησε… στον τοίχο όπως μπορείς να δεις στην gallery.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ