Jason Momoa - Kate Beckinsale: Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι οργιάζουν μετά τα Oscars

Πατούλια Κατερίνα
Jason Momoa - Kate Beckinsale: Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι οργιάζουν μετά τα Oscars

Έχουμε συναγερμό για το νέο hot ζευγάρι του Hollywood! Ο Aquaman μάλλον είπε οριστικά αντίο στην Lisa Bonet. 

Οι φήμες ήθελαν τον Jason Momoa να έχει επιστρέψει στην αγκαλιά της Lisa Bonet με την οποία ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους πριν δύο μήνες περίπου και μετά από 17 χρόνια σχέσης.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, πρέπει να πούμε Farewell στην Lisa Bonet και να υποδεχτούμε την hot Kate Beckinsale στην αγκαλιά του κινηματογραφικού Aquaman.

Νέο hot ζευγάρι στο Hollywood

H 48χρονη Kate Beckinsale ήταν στην παρέα του Momoa στη λαμπερή βραδιά των Oscars και μαζί με τον 42χρονο ηθοποιό αλλά και τους Sienna Miller, Rita Ora και Jessica Alba βρέθηκαν στο party του Vanity Fair.

Ο φακός πάντως έξω από τα Oscars, εντόπισε τη στιγμή εκείνη που ο Momoa προσφέρθηκε να δώσει το μπουφάν του στην Kate, η οποία ξεπάγιασε στο κρύο, εξαιτίας της διάφανης μαύρης τουαλέτας που φορούσε.



Πηγή του E! News ανέφερε πως οι δύο ηθοποιοί ήταν σχεδόν αγκαλιασμένοι, γελούσαν, κοιτιούνταν στα μάτια με ενθουσιασμό και μιλούσα, άγνωστο το γιατί.

Ο 42χρονος και η 48χρονη βρέθηκαν μαζί και το πάρτι του Vanity Fair και ήταν ένα βίντεο – story της Kate που πρόδωσε ότι οι δύο ηθοποιοί ήταν μαζί στο πάρτι, μιας και ο Momoa φαίνεται να περπατάει μπροστά από την Beckinsale. Όσοι είδαν τους ηθοποιούς τόνισαν πως φαίνονταν πολύ χαρούμενοι ενώ το περίεργο είναι πως ο Momoa που δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τα Oscars, απέφυγε να δημοσιεύσει πόζα με την Kate.


https://www.instagram.com/p/CbotcC6Oyij

Ο χωρισμός Momoa - Bonet

Η κοινή ανακοίνωση που είχε δημοσίευσει το ζευγάρι πριν λίγο καιρό στο Instagram ανέφερε:

«Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτής της εποχής. Μια επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές δονήσεις. Έτσι, μοιραζόμαστε την οικογενειακή είδηση ότι θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους στο γάμο μας. Επειδή πιστεύουμε ότι είναι σπουδαία είδηση, αλλά για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Συνεχίζει να υπάρχει αγάπη μεταξύ μας, που εξελίσσεται με τρόπους που επιθυμεί να βιωθεί. Ελευθερώνουμε ο ένας από τον άλλο για να γίνουμε αυτό που μαθαίνουμε να είμαστε».



Ο Momoa και η Bonet γνωρίστηκαν το 2005 και ο ηθοποιός την ερωτεύτηκε από τον ρόλο της στο στο «The Cosby Show». Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός θυμήθηκε την πρώτη τους συνάντηση και δήλωσε:

«Δεν μπορώ να πω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα.Εκείνη τη στιγμή, ήρθε ο μεγάλος έρωτας αλλά αυτός δεν το έβαλε στα πόδια όπως, νομίζω, κάνουν πολλοί άντρες. Βασικά, με άρπαξε και με σήκωσε στον ώμο του, όπως στην εποχή των σπηλαίων!», συμπλήρωσε.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε μυστικό γάμο το 2017 ωστόσο φέτος αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στη σχέση τους και να είναι δύο αγαπημένοι γονείς της 14χρονης Lola και του 13χρονου Nakoa-Wolf.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: