Οι ενοχές της Ελένης Χατζίδου για τον χρόνο μακριά από τη Μελίτα και η αντίδραση της μικρής

Οι ενοχές της Ελένης Χατζίδου για τον χρόνο μακριά από τη Μελίτα και η αντίδραση της μικρής

Της λείπει η κόρη της και δεν το κρύβει.

Μακριά από την κορούλα της, Μελίτα, είναι αυτές τις μέρες η Ελένη Χατζίδου και δεν μπορεί να κρύψει το πόσο πολύ της λείπει. Με αφορμή την ερώτηση που της έκανε το κοινό στο Instagram σχετικά με το πού βρίσκεται η κόρη της, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είναι μακριά της λόγω υποχρεώσεων και πως της λείπει πολύ.

Άρχισε, μάλιστα, να μιλάει για ενοχές αποχωρισμού αλλά και το πώς έχει πάρει και η ίδια η μικρή την απόσταση.

Τα stories της Ελένης Χατζίδου για τις ενοχές αποχωρισμού

«Εσείς νιώθετε ενοχές όταν αποχωρίζεστε τα μικρά σας; Θέλει προσπάθεια για να το διαχειριστείς, αλλά θα πρέπει να το δουλέψεις αρκετά με τον εαυτό σου αλλά και με το μωράκι σου», ξεκίνησε να λέει η Χατζίδου.







«Με ρωτάτε για τη Μελίτα… Μου λείπει απίστευτα. Δεν είμαστε μαζί, γι’ αυτό δεν τη βλέπετε. Είναι με την πεθερά μου. Κάνουμε εννοείται κάθε μέρα FaceTime. Αυτόν τον μήνα έχω λείψει και θα λείψω αρκετά. Νομίζω όλες οι μανούλες με καταλαβαίνετε. Απλώς, υπάρχουν δουλειές που δε θα μπορούσε να είναι εδώ πέρα. Δε θα μπορούσα να κάνω τίποτα με το μωρό. Θα έπρεπε όλη μου η προσοχή να είναι εκεί. Και στη Νέα Υόρκη, φυσικά, δε θα μπορέσω να την πάρω μαζί. Έχουμε υπομονή και το παιδάκι δείχνει ότι καταλαβαίνει ευτυχώς. Ξέρει ότι η μαμά έχει δουλειά. Οπότε, δόξα Τω Θεώ, όλα καλά», είπε και έγραψε πάνω στο βίντεο: «Όταν επιστρέψω, θα της κάνω όλα τα χατίρια».

https://www.instagram.com/p/CXwhS8CNyT6

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου άρχισαν να βγαίνουν την άνοιξη του 2018, ενώ τον Ιούνιο του 2019, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο του Μοσχάτου. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Μελίτα-Δήμητρα. Δύο χρόνια μετά, τον Σεπτέμβριο του 2021, η τραγουδίστρια και ο πρωταθλητής κανόε καγιάκ παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν την κόρη τους.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες της οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο νοσοκομείο η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Το γαμήλιο πάρτι - υπερπαραγωγή και οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι

Η Ελένη Χατζίδου έκανε μια αποκάλυψη για το Survivor και τη διαβίωση των γυναικών