Σοφία Καρβέλα: Η νέα ανάρτηση για τους γιους της και το τρυφερό σχόλιο της Άννας Βίσση

Σοφία Καρβέλα: Η νέα ανάρτηση για τους γιους της και το τρυφερό σχόλιο της Άννας Βίσση

Τα παιδιά μεγαλώνουν και η μαμά και η γιαγιά σχολιάζουν.

Όπως κάθε ευτυχισμένη και περήφανη μαμά, έτσι και η Σοφία Καρβέλα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της οικογένειάς της. Οι γιοι της, Νίκος και Νέστορας, όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερο μεγαλώνουν και έχουν τη δική τους προσωπικότητα.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα είναι πολύ ενεργή στον λογαριασμό της στο Instagram και εκεί είναι που μοιράζεται πολύ όμορφες, καθημερινές στιγμές με τους γιους της. Ενίοτε, ωστόσο, η τραγουδίστρια μαμά της αποφασίζει να κάνει σχόλια ως ευτυχισμένη γιαγιά, όπως συνέβη πρόσφατα με την ανάρτηση της Σοφίας για τα παιδιά της.



Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα με τους γιους της και το σχόλιο της Άννας Βίσση

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Σοφία Καρβέλα έκανε μία ανάρτηση με τρεις φωτογραφίες από τον Νίκο και τον Νέστορα. Τα αδέρφια δείχνουν να είναι πολύ δεμένα και οι σχέσεις τους πρέπει να είναι εξαιρετικές. Το post συνοδεύτηκε από το caption: «Συναρπαστικοί άνθρωποι».

https://www.instagram.com/p/CbxTCIXuhHT

Η Άννα Βίσση, ωστόσο, είδε τις λήψεις και το τρυφερό θέαμα δε γινόταν να μην τη συγκινήσει. Έτσι, λοιπόν, η 64χρονη τραγουδίστρια σχολίασε την ανάρτηση γράφοντας: «Οι αγαπημένοι μου <3 ».

Η σχέση της Σοφίας Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά

Η Σοφία Καρβέλα γνωρίστηκε με τον Θανάση Πανουργιά όταν ήταν μόλις 19 ετών. Η σχέση και ο έρωτάς τους είχαν πολύ έντονο χαρακτήρα και το ζευγάρι, τελικά, κατέληξε να παντρευτεί τον Απρίλιο του 2015 στη Νέα Υόρκη με πολιτικό γάμο. Η τελετή ήταν λιτή και με ελάχιστους φίλους, ενώ η νύφη φόρεσε ένα ιδιαίτερα απλό look. Η Άννα Βίσση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παρευρεθεί.

Το 2013, ήρθε στη ζωή ο πρώτος γιος του ζευγαριού, ενώ, το 2016, υποδέχθηκαν και τον δεύτερο γιο τους. Τον Ιανουάριο του 2022, ωστόσο, η Καρβέλα αποκάλυψε πως με τον Πανουργιά είχαν χωρίσει, χωρίς να διευκρινίζει αν τώρα είναι μαζί ξανά, αν και οι πληροφορίες ισχυρίζονται πως ισχύει το δεύτερο σενάριο.

https://www.instagram.com/p/CZW4_Bzu084

«Είναι τα γενέθλια αυτού του τύπου. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φορούν η Izabel Goulart και η Elisabetta Canalis, οπότε μπορεί να δει και αυτό. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Δύο φορές.

Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ό,τι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο). Είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο άνθρωπός μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ», είχε γράψει.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες των γιων της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε σύγχυση η Σοφία Καρβέλα - Η δύσκολη μέρα και η οργή που ένιωσε μέσα από 3 φωτογραφίες

Σοφία Καρβέλα: Ο θυμός, το ξέσπασμα και η γρήγορη αναθεώρηση λίγο μετά

Η Άννα Βίσση 33 χρόνια πριν – Το flashback που δεν θυμίζει σε τίποτα τη rock star