Η Άννα Βίσση 33 χρόνια πριν – Το flashback που δεν θυμίζει σε τίποτα τη rock star

Η Άννα Βίσση 33 χρόνια πριν – Το flashback που δεν θυμίζει σε τίποτα τη rock star

Οι fans της τραγουδίστριας έφεραν στο φως μερικές φωτογραφίες της από τα παλιά και η Άννα Βίσση ξετρελάθηκε.

Το Instagram έχει γίνει πια το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης διασήμων και μη. Ολοένα και περισσότεροι χρήστες το χρησιμοποιούν για να παρουσιάσουν καθημερινές στιγμές τους, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που δημοσιεύουν #tb φωτογραφίες. Στιγμιότυπα, δηλαδή, από το πολύ μακρινό παρελθόν. Κάτι… τέτοιο έκανε και σήμερα το πρωί η Άννα Βίσση.

Η «απόλυτη» εντόπισε δύο πολύ – πάρα πολύ- παλιές φωτογραφίες της που είχαν ανεβάσει fans της στο Instagram και τις έκανε repost σε Insta Story. Μιλάμε για φωτογραφίες που απεικονίζουν την Άννα Βίσση περίπου 35 χρόνια πριν.

Στη Σοφία Καρβέλα λείπει πολύ η μαμά της - Το συγκινητικό story για την Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση το 1986 και το 1989

Δύο φωτογραφίες της Άννας Βίσση πριν από 36 και πριν από 33 χρόνια κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Instagram. Στην πρώτη ασπρόμαυρη φωτογραφία η Άννα Βίσση απεικονίζεται με πολύ κοντό καρέ να τραγουδά σε κάποια μπουάτ δίπλα στον Σταμάτη Κόκοτα και τη Ρίτα Σακελλαρίου το μακρινό… 1986. Η αλήθεια είναι πως σε αυτήν τη φωτογραφία η Άννα Βίσση δεν θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή ροκ σταρ στην οποία έχει εξελιχθεί.


https://www.instagram.com/p/CbiX09qgJ_E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο δεύτερο throwback η Άννα Βίσση είναι η απόλυτη… boho queen. Η τραγουδίστρια ποζάρει χαμογελαστή με σγουρά, σκούρα καστανά μαλλιά το 1989, δηλαδή 33 χρόνια πριν. Και είναι πραγματικά μία άλλη.


https://www.instagram.com/p/CbfO1zVgFFc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς ξεκίνησε η Άννα Βίσση την καριέρα της

Οι παραπάνω φωτογραφίες – όσο κι αν δεν το πιστεύεις- δεν απεικονίζουν τα πρώτα βήματα της Άννας Βίσση στον χώρο της μουσικής. Η τραγουδίστρια είχε ξεκινήσει την καριέρα της ήδη από το 1973 όταν μετακόμισε στην Ελλάδα από την Κύπρο όπου και γεννήθηκε και μεγάλωσε.



Το 1977 κέρδισε την 1η θέση στο 19ο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή» και κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τον ίδιο τίτλο. Από τη δεκαετία του '80, ξεκίνησε σχεδόν αποκλειστική συνεργασία με τον μουσικοσυνθέτη και στιχουργό Νίκο Καρβέλα με τον οποίο η επαγγελματική σχέση τους συνεχίζεται ως και σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ