Η Jessie J ξεσπά: «Σταματήστε να σχολιάζετε τα κιλά των άλλων»

Νατάσσα Σχοινά
Η Jessie J ξεσπά: «Σταματήστε να σχολιάζετε τα κιλά των άλλων»

Η τραγουδίστρια δεν μπορεί άλλο να ακούει σχόλια για το βάρος της.

Η δύναμη των κοινωνικών δικτύων είναι μεγάλη. Ο αντίκτυπός τους είναι τέτοιος που δεν μπορεί να υπολογιστεί. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που χρήστες που βρίσκονται σε διάσημες πλατφόρμες υπό την προστασία που τους δίνει ένα μακρινό πληκτρολόγιο εκφράζονται με πολύ άσχημο τρόπο χωρίς να μπορούν ή να θέλουν να λογαριάσουν τα συναισθήματα των άλλων.

Η Jessie J, την περασμένη Πέμπτη (31/3), ξέσπασε στο Instagram της για ένα θέμα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι αλλά και η ίδια προσωπικά. Εξαιτίας μερικών κιλών που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα, κάποιος της έστειλε μήνυμα πως μοιάζει να είναι έγκυος. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος φαίνεται πως αδιαφόρησε ή δε γνώριζε πως η σταρ πριν από μερικούς μήνες είχε μία αποβολή.

jessiej pregnancy

«Σταματήστε να σχολιάζετε τα κιλά των άλλων. Απλά σταματήστε να λέτε σε ανθρώπους ότι μοιάζουν σαν να είναι έγκυες ή ότι δείχνουν πολύ αδύνατοι ή οτιδήποτε. Απλά σταματήστε. Το βλέπω πάρα πολύ στα social media και ξέρω ότι συμβαίνει στην πραγματική ζωή. Έχω πάρει 4,5 κιλά μέσα στους περασμένους 6 μήνες και νιώθω φανταστικά. Αν μείνουν ή όχι ή αν πάρω περισσότερα, ποιος νοιάζεται; Δε με νοιάζει όσο νιώθω καλά και είμαι υγιής. Κάποιος κυριολεκτικά μόλις με ρώτησε αν είμαι έγκυος. ‘Μοιάζεις έγκυος’. Και ήξεραν τι πέρασα τον προηγούμενο χρόνο και μου είπαν την άποψή τους για αυτό και για το πώς θα έπρεπε να το χειριστώ. Τόσο περίεργο και θρασύ που δε θα μπορούσα να το σκεφτώ. Απλά όχι. Όχι. Δεν είναι ωραίο να λες ή να σχολιάζεις το σώμα κάποιου. Εκτός κι αν σου πω ή σου ζητήσω τη γνώμη σου, αυτή ούτε χρειάζεται ούτε βοηθά. Είναι απίστευτο που κάποιοι δεν το γνωρίζουν αυτό», έγραψε στο πρόσφατο story της.

Η ανάρτηση για την αποβολή της

Πριν από τέσσερις μήνες, η Jessie J ανακοίνωσε πως έχασε το παιδί που κυοφορούσε. Τα νέα έμαθε όταν πήγε στον γιατρό της για το τρίτο σκαν και δεν υπήρχε παλμός.



«Χτες το πρωί, γελούσα με έναν φίλο και έλεγα ΄σοβαρά, πώς θα κάνω το σόου μου στο LA αύριο το βράδυ χωρίς να πω σε όλο το κοινό ότι είμαι έγκυος;’ Μέχρι χτες το βράδυ, έτρεμα στη σκέψη του πώς θα περάσει το σόου χωρίς να καταρρεύσω έχοντας πάει για το 3ο μου σκαν και έχοντας μάθει ότι δεν υπήρχε πια παλμός. Αυτό το πρωί, νιώθω ότι δεν έχω καθόλου έλεγχο των συναισθημάτων μου. Ίσως μετανιώσω και που το έγραψα αυτό. Ίσως και όχι. Στην πραγματικότητα, δεν ξέρω», είχε γράψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Jessie J απέκτησε το δυνατό της σώμα χάρη σε 3 βασικές αρχές

Jessie J: Μιλάει για το πρόβλημα υγείας της και ξεσπά σε δάκρυα

Ξέσπασε σε δάκρυα στη σκηνή η τραγουδίστρια Jessie J μετά την αποβολή