Μπόμπα-Τανιμανίδης κάνουν βουτιές με τα δίδυμα και το Instagram λιώνει

Μπόμπα-Τανιμανίδης κάνουν βουτιές με τα δίδυμα και το Instagram λιώνει

Η οικογένεια Τανιμανίδη πήγε για baby swimming και μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Πλήρως αφοσιωμένοι στον νέο τους ρόλο είναι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπααφού περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν καθημερινά με τις δίδυμες κόρες τους (Φιλίππα και Αριάνα). Λίγο μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα από το Παρίσι, οι ευτυχισμένοι γονείς αποφάσισαν να ξεκινήσουν οικογενειακώς μια καινούργια δραστηριότητα.

Οικογενειακές βουτιές με τα δίδυμα για Μπόμπα-Τανιμανίδη

Μόνο χαμόγελα κάνουν την εμφάνισή τους όταν η γυμναστική συνδυάζεται με τα παιδιά, με το αποτέλεσμα να γίνεται άκρως διασκεδαστικό. Αυτό τουλάχιστον μας έδειξε με μια ανάρτηση στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα η οποία δοκίμασε το baby swimming με το σύζυγο και τα δύο της παιδιά. Πριν λίγες ημέρες η influencer είχε μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα από τις ασκήσεις yoga που κάνει στο σπίτι, έχοντας στο πλευρό της τα 9μηνα κορίτσια της.

https://www.instagram.com/p/CbznV_ps6V9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά τα αρνητικά σχόλια για το Παρίσι, η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε ξανά αλλά έδωσε εξηγήσεις

«Οικογενειακές βουτιές», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα δημοσιεύοντας την παραπάνω φωτογραφία. Μπαμπάς και μαμά φόρεσαν τα μαγιό τους ενώ οι κορούλες τους δείχνουν πολύ χαρούμενες μέσα στα πετσετένια μπουρνούζια τους. Όπως ήταν αναμενόμενο τo post συγκέντρωσε περισσότερα από 73 χιλιάδες likes και εκατοντάδες γλυκά σχόλια.

Τα οφέλη του baby swimming

Το περίφημο baby swimming είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης και ανάπτυξης βασικών κολυμβητικών ικανοτήτων με τη μορφή παιχνιδιού. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι γονείς με τα βρέφη τους συνήθως ηλικίας από 6 μηνών έως 3,5 χρονών. Το νερό είναι ένα εξαιρετικό μέσο θεραπείας και άσκησης για τα μωρά καθώς ενδυναμώνει το μυϊκό σύστημα με ήπιο τρόπο και την καρδιοαναπνευστική λειτουργία, θέτοντας τις βάσεις για μια υγιή ενήλικη ζωή με λιγότερες λοιμώξεις.

Επιπλέον προσφέρει πολλά αισθητηριακά ερεθίσματα και συμβάλλει στην ψυχοκοινωνική ανάπτυξή τους. Την ίδια ώρα ενισχύεται το δέσιμο των παιδιών με τους γονείς (που υποχρεωτικά μπαίνουν στην πισίνα). Τέλος, το ζεστό νερό σε συνδυασμό με την άσκηση θα χαρίσουν στο παιδί μια αίσθηση χαλαρότητας, η οποία με τη σειρά της θα συμβάλλει στην έλευση ενός ποιοτικού ύπνου.

Πηγή κεντρικής: chrismpo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει γιόγκα στο σπίτι με τις κόρες της και η μία πήρε το ταλέντο της

Η Χριστίνα Μπόμπα απαθανατίζει τον Σάκη Τανιμανίδη με τις μικρές λίγο πριν γίνουν 9 μηνών