The Kardashians: Kim, Kourtney και Khloe σε παιδική ηλικία δεν θυμίζουν σε τίποτα το σήμερα

The Kardashians: Kim, Kourtney και Khloe σε παιδική ηλικία δεν θυμίζουν σε τίποτα το σήμερα

Οι αδερφές Kardashian έτσι όπως δεν τις έχεις ξαναδεί.

Η οικογένεια Kardashian απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας κάθε τρεις και λίγο για διαφορετικούς λόγους. Μία η Kim με τον Kanye West γίνονται παντού θέμα συζήτησης για το επεισοδιακό διαζύγιό τους και τους νέους συντρόφους τους. Από την άλλη, ολοένα και περισσότερες φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της Kourtney υπάρχουν, ενώ η Khloe βρίσκεται συχνά στο προσκήνιο για τη σχέση της με τον Tristan Thompson.

Αυτήν τη φορά οι αδελφές Kardashian δεν έχουν κάποιον gossip λόγο να είναι στο φως της δημοσιότητας. Απλώς η Kim δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις τρεις τους σε παιδική ηλικία και τα τρία κορίτσια είναι έτσι… όπως δεν τα έχεις ξαναδεί.

Η κόρη της Kim Kardashian, North, έχει υπέροχη φωνή και αυτή είναι η απόδειξη (video)

Kim, Kourtney & Khloe Kardashian σε παιδική ηλικία

Στην παρακάτω φωτογραφία, από τα αριστερά προς τα δεξιά, βλέπεις την Khloe, την Kim και την Kourtney Kardashian σε παιδική ηλικία να είναι ντυμένες αποκριάτικα. Η αλήθεια είναι πως – εκ πρώτης όψεως- πολύ δύσκολα καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για τις Kardashians. Ίσως η Kim, που βρίσκεται στη μέση, να θυμίζει λίγο σήμερα εκείνο το μικρό κοριτσάκι.


https://www.instagram.com/p/CbxxdlzJyN1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι 3 αδελφές είναι ντυμένες αποκριάτικα στις αποχρώσεις του ροζ. Η Khloe έχει ντυθεί κάτι που θυμίζει μπαλαρίνα, η Kim τσάρλεστον, και η Kourtney χανούμισσα.

Η Kim Kardashian χαμογελάει ξανά

Μετά από έναν επίπονο χωρισμό κι ένα ακόμα επίπονο διαζύγιο η Kim Kardashian χαμογελάει ξανά. Η reality star είναι σε σχέση με τον κωμικό, Pete Davidson, και μάλιστα στις 11 Μαρτίου έκανε τη σχέση της Instagram official δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες με τον νέο σύντροφό της.

Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 16 Μαρτίου, η Kim έδωσε συνέντευξη στην Ellen De Generes λέγοντας χωρίς δισταγμούς: «Νομίζω ότι δεν είναι επίσημη η σχέση μέχρι να γίνει post». Και πρόσθεσε: «Έχω τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες μας και θέλω να πω ‘’Ω Θεέ μου, είμαστε τόσο χαριτωμένοι’’. Αλλά μετά είμαι κάπως ‘’Μην είσαι τόσο απελπισμένη. Ηρέμησε με τα posts, δώσε απλώς μια γεύση. Δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό, θέλω να πω, είναι η πρώτη φορά που κάνω σχέση και υπάρχει το Instagram. Ναι, δεν ξέρω τους κανόνες».



Η 41χρονη συνέχισε λέγοντας στην Ellen De Generes: «Έλεγα ‘’Ξέρεις κάτι; Είσαι 40, απλά κάν’ το. Βρες την ευτυχία σου’’. Πήρα τον χρόνο μου, το βρήκα και νιώθω τόσο ωραία. Θέλω αυτό να το κρατήσω για πάντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ