Η Kim Kardashian κατάφερε με μία ατάκα περί σκληρής δουλειάς να μας κάνει έξαλλους

Πατούλια Κατερίνα
Η Kim Kardashian κατάφερε με μία ατάκα περί σκληρής δουλειάς να μας κάνει έξαλλους

Η Kim τα χώνει σε όσους δεν έχουν όρεξη να δουλέψουν κι όλοι αναρωτιούνται τι δουλειά κάνει η ίδια.

H Kim Kardashian κατάφερε να κάνει έξαλλο το κοινό με τις συμβουλές επιτυχίας και τις ατάκες περί ανθρώπων που δεν έχουν όρεξη να δουλέψουν.
Μιλώντας στο promotion για τη νέα εκπομπή των Kardashians στο Hulu που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου.

Στη συνέντευξη αυτή οι αδερφές Kardashian δίνουν συμβουλές επιτυχίας και η Kim πάει τις νουθεσίες της, ένα βήμα παραπέρα και μας καλεί να βγούμε και να τσακιστούμε στη δουλειά.

Δουλεύουμε σκληρά, κάνε το ίδιο

Εξηγώντας πως δεν την νοιάζουν τα σχόλια για το ότι είναι διάσημη παριστάνοντας τη διάσημη, η 41χρονη είπε χαρακτηριστικά:


https://www.instagram.com/p/Ca4rwq8rPQQ

«Ποιον νοιάζουν τα σχόλια, επικεντρωνόμαστε στα θετικά και ξεθεωνόμαστε στη δουλειά, αν εσείς πιστεύετε κάτι άλλο, λυπάμαι. Δεν έχουμε την ενέργεια για κάτι τέτοιο, ζούμε τη ζωή μας, τα καταφέραμε. Κι αν έχω μια καλή συμβουλή για τις γυναίκες που δουλεύουν είναι να σηκώσετε τον πισινό σας και να δουλέψετε, γιατί φαίνεται πως κανείς δεν θέλει να δουλέψει αυτές τις μέρες», τόνισε η Kim.

Στο νέο ριάλιτι, θα παρακολουθήσουμε το διαζύγιο της Kim από τον Kanye, τον αρραβώνα της Kourtney με τον Travis Barker και την ιστορία απιστίας του Tristan Thompson εις βάρος της Khloe Kardashian.

Πρώην υπάλληλοι ξεσκεπάζουν την Kim

Πάντως, μια πρώην υπάλληλος της Kim, η Jessica DeFino, ξέσπασε κατά της Kardashian, εξηγώντας πως ο μισθός που έπαιρνε ήταν τόσο χαμηλός σε βαθμό που δεν μπορούσε να βάλει βενζίνη στο αμάξι της.

Άλλη γυναίκα τόνισε πως έφτασε να δουλεύει για τις Kardashians δωρεάν. Η δουλειά βέβαια δεν είναι ντροπή αν θυμηθεί κανείς το success στόρι της Kim και πώς ξεκίνησε. Η πρώτη δουλειά της Kardashian ήταν αυλικός της Paris Hilton ενώ ακολούθησε μια hot ταινία των ιδιωτικών της στιγμών, την οποία συμφώνησε η ίδια έναντι χρηματικής αμοιβής να παραχωρήσει τα δικαιώματα και έτσι από μια ιστορία revenge porn, κατέληξε σε μια εμπορική συμφωνία για την Kim.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Kanye West απέλυσε ακόμα έναν δικηγόρο για το διαζύγιο με την Kim Kardashian

Η Kim Kardashian έμπλεξε την πρώην του Pete Davidson σε post της - Η αντίδραση των fans

Kim Kardashian - Kanye West: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου