GNTM 5: Θα γίνει μόνο με κορίτσια αλλά το κοινό θυμάται τα αγόρια που ξεχώρισαν και αντιδρά

Πατούλια Κατερίνα
GNTM 5: Θα γίνει μόνο με κορίτσια αλλά το κοινό θυμάται τα αγόρια που ξεχώρισαν και αντιδρά

Μετά από δύο χρόνια που το GNTM είχε αγόρια και κορίτσια να διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου της χρονιάς, το ριάλιτι επιστρέφει girls only.

Για εμάς τους λάτρεις του κλασικού GNTM, από την εποχή του Χριστόφορου Κοτέντου, τα νέα της επιστροφής του GNTM 5 στο STAR, έφεραν ένα χαμόγελο στα χείλη για τα επίδοξα μοντέλα που θα δούμε στις οθόνες μας από τον Σεπτέμβριο.

Επιστροφή στο παρελθόν

To Star ανακοίνωσε με το teaser τρέιλερ τη μεγάλη αλλαγή της επόμενης σεζόν του ριάλιτι μοντέλων και δεν είναι άλλη από την επιστροφή σε ένα GNTM μόνο με κορίτσια ή girls only όπως εξηγεί χαρακτηριστικά το τρέιλερ που καλεί όλες τις γυναίκες από 18 ως 88 ετών να δηλώσουν συμμετοχή στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων.



Σου θυμίζουμε πως οι δύο πρόσφατες σεζόν του GNTM έγινε με τη συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών και με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ να κερδίσει το GNTM 3 ενώ ο Κωνσταντίνος ήταν εκείνος που έφτασε στον τελικό του GNTM 4 το οποίο ανέδειξε ως μεγάλη νικήτρια την Κυβέλη.

Girls only αλλά το κοινό διχάστηκε

Τα σχόλια κάτω από το τρέιλερ του GNTM 5 βρήκαν το κοινό μοιρασμένο. Βλέπεις, δεν είναι λίγες εκείνες οι fans των αγοριών στο παιχνίδι που απορούν για το τι θα δούμε στη νέα σεζόν χωρίς αγόρια στο παιχνίδι. Από την άλλη, υπάρχει κι εκείνη η μερίδα του τηλεοπτικού κοινού που είδε με χαρά την επιστροφή στο μοτίβων των κοριτσιών στο ριάλιτι, με τη σκέψη να ξαναζήσουμε τις επικές στιγμές της τριάδας φωτιάς και των FF, στο παιχνίδι.


https://www.instagram.com/p/Cb3ANMwgGvg

Θρίλερ και με την κριτική επιτροπή

Πάντως, ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή και για την κριτική επιτροπή του GNTM 5. Το STAR θέλει πρώτα να κλείσει η υπόθεση της Βίκυς Καγιά για το αν θα επιστρέψει ή όχι στην καρέκλα του κριτή του ριάλιτι με τους όρους που έχει η ίδια θέσει και με αλληλένδετη για την απόφαση της παρουσιάστριας το αν θα βγει επόμενος κύκλος του Dancing with the Stars. Από την άλλη, όλες οι φήμες θέλουν τον Γιώργο Καράβα να παίρνει τη δική του θέση στις καρέκλες των κριτών και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να μην καταφέρνει να επιστρέψει στο ριάλιτι μοντέλων μετά από μια σεζόν στο παιχνίδι.

Τη στιγμή αυτή, τόσο η Ζενεβιέβ όσο και ο Δημήτρης Σκουλός περιμένουν τηλεφώνημα από τον σταθμό με τη Ζεν να δηλώνει χαρακτηριστικά:



«Ξέρω ότι γίνονται συζητήσεις. Αυτό μπορώ να στο πω. Το ξέρω. Το συζητάνε σε πολύ υψηλό επίπεδο και το θέλουν. Εγώ επίσημα δεν έχω πάρει τηλέφωνο. Αν με ρωτάς αυτό τι σημαίνει, δεν ξέρω. Ο κάθε άνθρωπος κοστολογεί το τι φέρνει έτσι όπως θέλει. Το ποιοι θα είναι μπροστά στις κάμερες δε με αφορούσε και δε με αφορά ποτέ. Εμένα με ενδιαφέρει το αν θα έχω τη θέση του art director που σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψω στο δημιουργικό κομμάτι, στο χτίσιμο της εκπομπής. Εγώ τυχαία βρέθηκα μπροστά στις κάμερες. Δε θεώρησα ποτέ και δε θεωρώ ότι είμαι παρουσιάστρια».

Μέχρι στιγμής, σίγουρη φαίνεται πως είναι η παρουσία του Άγγελου Μπράτη στην κριτική επιτροπή.

Θα μας λείψουν τα αγόρια;

Ε, ναι! Και για να σου θυμίσουμε τι θα μας λείψει, πάρε μια γεύση στην γκάλερι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζενεβιέβ Μαζαρί - GNTM: Η απώλεια μαλλιών μετά την αφαίρεση του θυρεοειδή και η ευχή για το μέλλον

Η κόρη της Ζενεβιέβ του GNTM είναι ίδια η μαμά της όσο μεγαλώνει! Απόδειξη η νέα φωτογραφία

Η Ζενεβιέβ αντιδρά στο σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το GNTM