Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Chiara Ferragni μετά το εξιτήριο του Fedez από το νοσοκομείο

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Chiara Ferragni μετά το εξιτήριο του Fedez από το νοσοκομείο

Η Chiara Ferragni αγχώθηκε πολύ με το πρόβλημα υγείας του συζύγου της και αυτό είχε επίπτωση και στη δική της υγεία.

Οι τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν εξαιρετικά δύσκολες για την οικογένεια της Chiara Ferragni. Η Ιταλίδα influencer βίωσε δύσκολες στιγμές καθώς ο σύζυγός της, Fedez, διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και έπρεπε να κάνει ένα πολύωρο χειρουργείο για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Αγωνία, στρες, ερωτηματικά… Όλα αυτά είναι λογικό να τα βίωνε η Chiara, που είναι και μητέρα δύο μικρών παιδιών.

Και αφού όλα τελικά πήγαν καλά με το χειρουργείο και την υγεία του Fedez, ήρθε η… σειρά της Chiara να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα, το οποίο ήταν απόρροια όλης αυτής της κατάστασης στρες.

Fedez: Βγήκε από το νοσοκομείο ο σύζυγος της Chiara Ferragni- Το ευχαριστήριο post

Το post για το πρόβλημα υγείας της Chiara Ferragni

Κοντινές φωτογραφίες του προσώπου της δημοσίευσε στο Instagram η Chiara Ferragni αποκαλύπτοντας τι της «άφησε» όλη η περιπέτεια υγείας του συζύγου της, Fedez.


https://www.instagram.com/p/Cb4rN5VqZFs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Για το μεγαλύτερο μέρος της εφηβικής/ενήλικης ζωής μου, η μεγαλύτερη σωματική μου ανασφάλεια ήταν το δέρμα μου: είχα πάντα ξεσπάσματα/ακμή και το να δείξω το δέρμα μου όταν είχε φλεγμονή ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Τα τελευταία 6 χρόνια το δέρμα μου άλλαξε και έγινε πολύ καλύτερο: αυτό που πραγματικά με βοήθησε ήταν να εξισορροπήσω τις ορμόνες μου με ινοσιτόλη (εντελώς φυσική), να ζήσω μια πιο ευτυχισμένη ζωή και να μην το σκέφτομαι πολύ. Κάθε τόσο έχω ξεσπάσματα, και είναι απολύτως ΟΚ και έχω συμβιβαστεί με την κατάσταση. Την ημέρα που πήραμε τελικά εξιτήριο από το νοσοκομείο, είχα ένα πολύ άσχημο εξάνθημα στο δεξί μέρος του πηγουνιού μου: για αυτό ‘’κατηγόρησα’’ τις ορμόνες μου και προφανώς τα πολύ υψηλά επίπεδα στρες. Θα μπορούσα να είχα αποφύγει να μιλήσω για αυτό και να το δείξω, αλλά μετά σκεφτόμουν… Γιατί να μην μιλήσω γι' αυτό; Πρέπει επίσης να αποδεχθούμε τις κακές μέρες της επιδερμίδας και να μην έχουμε την πίεση να νιώθουμε πάντα τέλειες», έγραψε η Chiara Ferragni.

Το σπάνιο πρόβλημα υγείας του Fedez

«Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι έχω έναν σπάνιο νευροενδοκρινικό όγκο στο πάγκρεας. Από αυτούς που, αν δεν αντιμετωπίσεις έγκαιρα, δεν είναι καλό να παραμένουν μέσα στο σώμα σου. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 6 ώρες για την αφαίρεση τμήματος του παγκρέατος (συμπεριλαμβανομένου του όγκου). Δύο μέρες μετά το χειρουργείο, είμαι καλά και δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω στο σπίτι και να είμαι δίπλα στα παιδιά μου. Θα πάρει λίγο ακόμη. Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους χειρουργούς και τις νοσοκόμες, που ήταν δίπλα μου αυτές τις δύσκολες μέρες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και θετικής ενέργειας που εισέπραξα. Σας αγαπώ πολύ, Federico», έγραψε σε post στο Instagram ο Fedez αποκαλύπτοντας στην ουσία ότι έπασχε από όγκο στο πάγκρεας.


https://www.instagram.com/p/CbfKR0aoL8B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας, ο Fedez είχε κάνει κάποια Insta Stories στα οποία με κλάματα έλεγε πως έχει έρθει αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα υγείας, χωρίς να επεξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει. Λίγο αργότερα, ο ράπερ έσβησε τα εν λόγω stories και τελικά με φωτογραφίες από το νοσοκομείο και την τομή στην κοιλιά του εξήγησε τι ακριβώς του συνέβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ