Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε στο θέατρο και η γιαγιά Τούλα ήταν στο πλευρό της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε στο θέατρο και η γιαγιά Τούλα ήταν στο πλευρό της

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια είχε πρεμιέρα στο «Μικρό Παλλάς» και τα αγαπημένα της πρόσωπα βρέθηκαν εκεί για να την στηρίξουν.

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας στο «Μικρό Παλλάς» η παράσταση «Ουρανία» με πρωταγωνίστρια την Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός παρουσιάζει επιτυχώς για δεύτερη σεζόν το «Πάμε Δανάη» στο MEGA ωστόσο ανυπομονούσε για το θεατρικό της comeback αφού η υποκριτική είναι η μεγάλη της αγάπη. Η παρουσιάστρια ερμηνεύει τον επιτυχημένο μονόλογο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου σε σκηνοθεσία του Γιώργου Σουλεϊμάν, τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα.

Δανάη Μπάρκα: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά και στην επαγγελματική της ζωή



Πρεμιέρα για την Δανάη Μπάρκα- Η Βίκυ Σταυροπούλου και η γιαγιά Τούλα ήταν εκεί

Αρκετοί στενοί φίλοι και συνεργάτες της Δανάης Μπάρκα συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο «Μικρό Παλλάς» για την επίσημη πρεμιέρα ανάμεσά τους οι: Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μίνως Θεοχάρης, Τίμος Ζαχαράτος, Δέσποινα Καμπούρη, Γιώργος Κρικοριάν.

«Όλη μου τη ζωή, όχι η παράσταση μόνο είναι αφιερωμένη στη γιαγιά μου. Η μαμά μου με βλέπει στο «Πάμε Δανάη» και κλαίει. Καλώς εχόντων των πράγματων είμαστε MEGA», δήλωσε η πρωταγωνίστρια και παρουσιάστρια στην κάμερα. Η Δανάη Μπάρκα αφιέρωσε την παράσταση στη γιαγιά της.



«Συγκινούμαι με την εξέλιξη της Δανάης», επεσήμανε ο Άρης Καβατζίκης, ενώ η Δέσποινα Καμπούρη παραδέχτηκε ότι συγκινήθηκε. «Ήξερα ότι θα συγκινηθώ», είπε η δημοσιογράφος. Ο Γιώργος Κρικοριάν ανέφερε: «Δεν είδαμε στην σκηνή την παρουσιάστριά μας, είδαμε την Ουρανία». «Τι εννοείς αν είναι το κορίτσι μου; Δουλεύουμε μαζί και είμαστε καλοί φίλοι», σημείωσε ο chef του «Πάμε Δανάη», Τίμος Ζαχαράτος.

Η Δανάη Μπάρκα φωτογραφήθηκε αμέσως μετά την παράσταση με την μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και τη γιαγιά της Τούλα, στην οποία τρέφει μεγάλη αδυναμία.



barka giagia2

Η ιδιαίτερη σχέση της Δανάης με την γιαγιά της

Μια μέρα πριν την πρεμιέρα, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε στο Instagram, ένα video στο οποίο γιαγιά κι εγγονή τραγουδούν το τραγούδι «Αγάπη που 'γινες δίκοπο μαχαίρι» της Μελίνας Μερκούρη. Όπως αναφέρει η παρουσιάστρια και ηθοποιός, επισκέπτεται τη γιαγιά της πριν από κάθε πρεμιέρα, όπως αυτή με την παράσταση Ουρανία, αφού είναι το γούρι της.

«Το γούρι μου. Πριν από κάθε αρχή,πριν από κάθε πρεμιερα είναι η μέρα της. Αγκαλιές,χαμόγελα,ιστορίες,φιλιά,ευχές και μετά νιώθω λίγο περισσότερο έτοιμη να κάνω το οτιδήποτε .
Οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν,οι άνθρωποι που όλη τους την ζωη την αφιέρωσαν στα παιδιά τους,στα εγγόνια τους και μέσα από αυτά αγαπάνε τα παιδιά όλου του κόσμου. Η γιαγιά μου. Η φωνή της γιαγιάς μου,το πιο γλυκό νανούρισμα. Η πιο όμορφη ανάμνηση μου. Η γιαγιά με ρώτησε «τι κάνουν οι φίλοι σου στο Ίντερνετ;;» Και είπα έλα να τους στείλουμε ένα βίντεο να ξεχαστούν και να σε δουν να χαμογελάσουν επειδή τις τελευταίες μέρες είμαστε όλοι περίεργα,και τσουπ,το βίντεο!» είχε γράψει χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στο Instagram.

Σε παλιότερη ανάρτηση για τη γιαγιά της, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Η γιαγιά μου είναι ο πιο αστείος άνθρωπος του κόσμου, ο πιο δυνατός, ο πιο δυναμικός, η πιο έξυπνη με την πιο ωραία φωνή γιαγιάς που υπάρχει στον πλανήτη».

https://www.instagram.com/tv/Cb4jSurgbA4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: danai_barka

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δανάη Μπάρκα: Μετονομάζεται σε Ουρανία και εξηγεί τον λόγο

Δανάη Μπάρκα: Ο «όρος» που της έβαλε η γιαγιά Τούλα για να φτάσει τα 100