Δανάη Μπάρκα: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά και στην επαγγελματική της ζωή

Νατάσσα Σχοινά
Δανάη Μπάρκα: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά και στην επαγγελματική της ζωή
Η παρουσιάστρια άλλαξε τα μαλλιά της και ανακοίνωσε μία αλλαγή στα επαγγελματικά της.

Το πρωί της Τρίτης 8 Μαρτίου ξεκίνησε κάπως διαφορετικά για τη Δανάη Μπάρκα. Η 29χρονη παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» εμφανίστηκε υπέρλαμπρη και γεμάτη χαμόγελο, όπως πάντα, όμως, όλοι παρατήρησαν την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Δανάη εμφανίστηκε στον αέρα έχοντας σκουρύνει τα μαλλιά της, τα οποία επέλεξε να τραβήξει προς τα πίσω, με τα μισά πιασμένα ψηλά για να αναδεικνύεται το πρόσωπό της.



To νέο look της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα, που μέχρι πρόσφατα είχε μία πιο ξανθή απόχρωση στα μαλλιά της, υποδέχτηκε σήμερα το κοινό με ένα ζεστό σοκολατί που ταιριάζει πολύ στην επιδερμίδα της και είναι ό,τι πρέπει αυτήν την εποχή, μερικούς μήνες πριν το καλοκαίρι που ενδεχομένως να επιλέξει να τα «ανοίξει» ξανά.

Οι συνεργάτες της ενθουσιάστηκαν με την αλλαγή. Ο Κώστας Τσουρός μέχρι που της είπε ότι αυτό το χρώμα τής πηγαίνει περισσότερο από το προηγούμενο. «Η αλλαγή του μαλλιού σηματοδοτεί μία γενικότερη αλλαγή στη ζωή μας, αν θες να μας πεις κάτι», της είπε ο Γιώργος Κρικοριάν, υπονοώντας κάτι για τα προσωπικά της. Τότε, η Μπάρκα άδραξε την ευκαιρία για να απαντήσει: «Όχι, καρδούλα μου. Δεν έχουμε τέτοιες αλλαγές. Έχουμε αλλαγές θεατρικές, γιατί πια μπορούμε και να το ανακοινώσουμε. Το λέμε τόσο καιρό. Έρχεται πάλι η Ουρανία. Έρχεται ο μονόλογος αυτός που κάναμε με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και τον Γιώργο Σουλεϊμάν. Το είχαμε κάνει στο Θέατρο 104 πριν τρία - τέσσερα χρόνια. Ήταν για δύο χρονιές και μετά πήγαμε και περιοδεία παντού και πριν ενάμιση – δύο μήνες, έρχεται η Κάλι και μου λέει ‘Σε παρακαλώ, πρέπει να ξανακάνεις την Ουρανία’. Λέω ‘Κάλι, καταλαβαίνεις το πρόγραμμά μου;’ Λέει ‘Σε παρακαλώ, πάρε τα παιδιά, θέλω οπωσδήποτε. Πρέπει να το κάνουμε’. Ε, ήπιαμε έναν καφέ με τα παιδιά, μας το οργάνωσε η Κάλι και λέμε ‘Και δεν το κάνουμε;’».

danai mparka neo look14

Κάπως έτσι, η Δανάη που πια είναι καστανή, παράλληλα με την παρουσίαση της εκπομπής της, επιστρέφει στο θέατρο και συγκεκριμένα στο «Μικρό Παλλάς» για να αναλάβει ξανά τον σπαρακτικό μονόλογο της Ουρανίας που απευθύνεται σε όλα τα κορίτσια και τα αγόρια που νιώθουν μοναξιά.

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Δανάη αλλάζει τα μαλλιά της. Συνέχισε παρακάτω για να δεις φωτογραφικό υλικό από τα makeover της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η γιαγιά Τούλα θέλει να παντρέψει τη Δανάη Μπάρκα - Το γλυκό βίντεο στο Instagram

Δανάη Μπάρκα: Μαζί με τον πρώην της στο Πάμε Δανάη - Το love story και ο χωρισμός

Δανάη Μπάρκα: «Οι φίλες μου με λένε...συνταξιούχο. Μου λείπει ένας σύντροφος»