Ο Jason Momoa αποκάλυψε αν είναι ζευγάρι με την Kate Beckinsale

Ο Jason Momoa αποκάλυψε αν είναι ζευγάρι με την Kate Beckinsale

Ο Aquaman μίλησε ανοιχτά μετά τα όσα ειπώθηκαν τη βραδιά των Oscars για εκείνον και την Kate Beckinsale.

Σούσουρο έγινε στα Oscars 2022 μιας και πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι έχει ξεκινήσει ένα hot ειδύλλιο ανάμεσα στον Jason Momoa και την Kate Beckinsale. Και δεν κυκλοφόρησαν αυτήν τη φήμη τυχαία μιας και υπήρχαν… σοβαρές ενδείξεις.

Συγκεκριμένα, πηγή του E! News ανέφερε πως οι δύο ηθοποιοί ήταν σχεδόν αγκαλιασμένοι, γελούσαν, κοιτάζονταν στα μάτια με ενθουσιασμό και μιλούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς των Oscars, ενώ οι δυο τους βρέθηκαν μαζί και στο πάρτι του Vanity Fair. Άσε που ο φωτογραφικός φακός έξω από τα Oscars «έπιασε» τη στιγμή που ο Momoa προσφέρθηκε να δώσει το μπουφάν του στην Kate, η οποία ξεπάγιασε στο κρύο, λόγω της διάφανης μαύρης τουαλέτας που φορούσε.

Jason Momoa - Kate Beckinsale: Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι οργιάζουν μετά τα Oscars

Και μπορεί όλα αυτά να συνέβησαν στα βραβεία Oscar και να έκαναν τους fans και τους παρευρισκόμενους να μιλούν για ένα νέο ζευγάρι στο Hollywood, όμως ο Jason Momoa τα αρνείται όλα.

Η διάψευση της σχέσης από τον Jason Momoa

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Jason Momoa αρνήθηκε τη σχέση που του έχουν χρεώσει με την Kate Beckinsale. «Ήταν τρελό», είπε συγκεκριμένα ο ηθοποιός αναφερόμενος στις φήμες για σχέση με τη συνάδελφό του.


https://www.instagram.com/p/Cb5KrF-siDe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είχα μια κουβέντα με μια γυναίκα για τη χώρα της… Ήμουν στην Αγγλία και έκανα το Aquaman 2. Όλοι είναι κάπως, ‘’βγαίνεις;’’ Όχι, όχι. Ήταν ιπποτισμός, η γυναίκα κρύωνε», πρόσθεσε ο Jason Momoa.


https://www.instagram.com/p/CbotcC6Oyij/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Aquaman επέμεινε ότι «δεν είναι μαζί» με την Kate Beckinsale, αλλά είπε ότι η ηθοποιός είναι «πολύ καλή». Και συμπλήρωσε: «Ήμουν πολύ καλός, απλώς ήμουν gentleman. Τώρα δεν δίνω το παλτό μου στον οποιονδήποτε!».

BECKINSALE1

Η Kate Beckinsale στο Vanity Fair Party

Ο χωρισμός Momoa-Bonet και το co parenting

Στις αρχές του χρόνου, ο Jason και η σύζυγός του, Lisa Bonet, ανακοίνωσαν ότι θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από 17 χρόνια σχέσης και 5 χρόνια γάμου. Μετά τον χωρισμό αυτόν, λοιπόν, όλα τα μάτια είναι στραμμένα στην προσωπική ζωή του Jason Momoa.



Πάντως, από τη στιγμή που χώρισαν, η Lisa και ο Jason έχουν από κοινού την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, της Lola και του Nakoa-Wolf, όμως ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται οι δυο τους να είναι ξανά μαζί. «Δεν είμαστε ξανά μαζί», επιβεβαίωσε στο κόκκινο χαλί των Oscars ο Jason Momoa. Και συνέχισε: «Είμαστε οικογένεια. Έχουμε δύο όμορφα παιδιά μαζί. Είμαστε οικογένεια για πάντα».