Ορφέας Αυγουστίδης: Τα πρώτα γενέθλια του γιου του και οι προετοιμασίες του γάμου του

Κατερίνα Μπούσιου
Ορφέας Αυγουστίδης: Τα πρώτα γενέθλια του γιου του και οι προετοιμασίες του γάμου του

Λίγο πριν αποφυλακιστεί ως Αστέρης, ράβει το γαμπριάτικο κοστούμι και ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες να ζήσει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του. 

Μπορεί ως ρόλος και ως Αστέρης Σταματάκης να ζει το δικό του δράμα πίσω από τα σίδερα της φυλακής στον Σασμό του Alpha, δείχνοντας πολλές φορές το πολυεπίπεδο υποκριτικό του ταλέντο, αλλά στην προσωπική του ζωή ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι ευτυχισμένος και περισσότερο ισορροπημένος από τον τηλεοπτικό του ήρωα. Σε λίγες ημέρες μάλιστα θα ζήσει μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής του.


https://www.instagram.com/p/CZO2BhyL5yV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Περήφανος μπαμπάς και οσονούπω γαμπρός

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο γάμος θα γίνει πιθανότατα την πρώτη εβδομάδα του Μαϊου και μόλις το επιτρέψουν τα γυρίσματα του Σασμού, αλλά και μόλις ολοκληρωθούν οι παραστάσεις για το έργο «Η μηχανή του Τούρινγκ» στο οποίο ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι πρωταγωνιστής. Χθες το βράδυ μάλιστα, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα του Σασμού, Σπύρου Πετρουλάκη, εμφανίστηκε μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο Γεωργία Κρασσά που είναι άλλωστε και η μητέρα του γιου του, που θα πάρει το όνομα Αχιλλέας - Κωνσταντίνος και θα βαφτιστεί την ίδια μέρα του γάμου τους. Το δεύτερο όνομα φυσικά προς τιμήν και του πατέρα του Ντίνου Αυγουστίδη. Η Μαρία Τζομπανάκη,, η οποία κατά το παρελθόν έχει πει πολύ τρυφερά λόγια για την νύφη της, δήλωσε πως δεν έχει... ραφτεί ακόμη: «Έχουμε γάμους. Δεν έχω ραφτεί ακόμα, όλα θα τρέξουν τελευταία στιγμή. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος. Το πιο μεγάλο γεγονός είναι που ήρθε το παιδί μας, ένας ήλιος στη ζωή μας. Η Γεωργία μας που είναι μια υπέροχη γυναίκα. Όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί». Φυσικά η Μαρία Τζομπανάκη ρωτήθηκε για τον ρόλο της στον Σασμό και βρήκε την αφορμή να διαψεύσει πως ως Καλλιόπη βρίσκει τραγικό τέλος, όπως έγραψαν κάποια τηλεοπτικά περιοδικά.



Ο Ορφέας και η Γεωργία είναι αχώριστο ζευγάρι εδώ και 7 χρόνια και λίγο πριν τον ερχομό του γιου τους πριν ένα χρόνο, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Ήθελαν ωστόσο να κάνουν και τον θρησκευτικό τους γάμο και αυτό άλλωστε ήταν και μία κρυφή επιθυμία της μητέρας του Ορφέα, η οποία είχε εκμυστηρευτεί πως επειδή τον έχει μοναχογιό, θα ήθελε να τον καμαρώσει γαμπρό με τα έθιμα του τόπου τους.



Με λύρες και μπαλωθιές

Ο γάμος και η βάφτιση θα γίνουν σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο, αλλά θα έχει όπως έχετε καταλάβει...άρωμα Κρήτης. Τα κρητικά έθιμα θα τηρηθούν λόγω καταγωγής, όπως άλλωστε τηρήθηκαν και στον γάμο της Μαρίας Τζομπανάκη πριν από 6 χρόνια στο χωριό Μαργαρίτες στο Ρέθυμνο. Παρών θα είναι σύσσωμο το καστ του Σασμού και αναμένεται τρικούβερτο γλέντι. Σε δύο μέρες πάντως, ο Ορφέας μαζί με την μέλλουσα σύζυγό του θα γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια του μονάκριβου γιου τους στον οποίο έχουν μεγάλη αδυναμία. Όπως και η γιαγιά Μαρία. Ο Ορφέας είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για το γιο του: «Είναι μαγευτικό όλο αυτό, νιώθω πολύ ωραία. Δεν ξέρω τι να περιμένω πια. Είναι στιγμές που συνειδητοποιείς ότι ανοίγει εκεί μέσα κάτι συναισθηματικό και απλώνεται και δεν ξέρεις πού μπορεί να πάει αργότερα. Είναι πρωτόγνωρο. Είμαι εδώ και θέλω να είμαι παρών στην ζωή του». Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η ανάρτηση που είχε κάνει την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος του.


https://www.instagram.com/p/CNZr-EmLNEi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και όπως είχε γράψει: «Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιώμαστε,η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων.Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι εδώ στο Ρέα, να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλυκά και την αγάπη».

Photo credits NDP photo agency