Ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς για 2η φορά - Η ομοιότητα στις δύο ανακοινώσεις

Νατάσσα Σχοινά
Ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς για 2η φορά - Η ομοιότητα στις δύο ανακοινώσεις

Ο Πετρετζίκης μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους followers του με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και την πρώτη φορά.

Για δεύτερη φορά μπαμπάς θα γίνει ο Άκης Πετρετζίκης και αναμενόμενα η ευτυχία του δεν μπορεί να κρυφτεί. Ο διάσημος σεφ, με story του στον λογαριασμό του στο Instagram, ανακοίνωσε πως η οικογένειά του θα μεγαλώσει κι άλλο με τον ίδιο και τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα, να ετοιμάζονται να δώσουν ένα αδερφάκι στον μικρό Αχιλλέα.

akis petretzikis deuteri fora mpampas3

«Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα», έγραψε ο Πετρετζίκης για να συμπληρώσει την τρυφερή φωτογραφία με το «Baby Loading» που ανέβασε στο προφίλ του. Το δεύτερο παιδί της οικογένειας φαίνεται πως θα είναι κοριτσάκι, αφού μία ανάλογη ζωγραφιά διάλεξε ο σεφ για την ανακοίνωση των ευχάριστων.

Η ομοιότητα στις ανακοινώσεις της πρώτης και της δεύτερης εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει επιλέξει ένα πολύ συγκεκριμένο μοτίβο για να ανακοινώσει πως θα γίνει μπαμπάς και αυτό ισχύει τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη φορά. Ο διάσημος σεφ απεικονίζει με παιδικό σχέδιο τα παιδιά του ως μικρούς σεφ λόγω του δικού του επαγγέλματος.

akis petretzikis deuteri fora mpampas copy

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, το μικρό Αχιλλέα. Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2021, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και μαζί βάφτισε και τον Αχιλλέα. «27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές!», είχε γράψει τότε ο διάσημος σεφ στην ανάρτησή του στο Instagram για να μοιραστεί τα ευχάριστα με το κοινό.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις το φωτογραφικό υλικό της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη μεγάλωσε πολύ: Είναι 6,5 μηνών και έχει ξετρελάνει τον σεφ

Άκης Πετρετζίκης: Ο γιός του Αχιλλέας περπάτησε και εκείνος τρελάθηκε από τη χαρά του