Άκης Πετρετζίκης: Ο γιός του Αχιλλέας περπάτησε και εκείνος τρελάθηκε από τη χαρά του

Κατερίνα Μπούσιου
Άκης Πετρετζίκης: Ο γιός του Αχιλλέας περπάτησε και εκείνος τρελάθηκε από τη χαρά του

Ο μικρός Αχιλλέας κάνει τα πρώτα του βήματα και ο μπαμπάς 'Ακης τον καθοδηγεί χαμογελαστός και περήφανος. 

Ο 'Ακης Πετρετζίκης έχει εξελιχθεί σε έναν κλασσικό...χαζομπαμπά και δεν έχει καμία διάθεση να το κρύψει. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες που ο μόλις 7,5 μηνών γιος του Αχιλλέας κάνει τα πρώτα του βηματάκια έχει ξετρελαθεί από τη χαρά του. Όσες επαγγελματικές επιτυχίες και να έχει, τίποτε δεν συγκρίνεται με αυτό το μικρό θαύμα της ζωής του.


https://www.instagram.com/p/CY7DR0KANMt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Αχιλλέας ετοιμάζεται για εξορμήσεις

Παρόλο που είναι μόλις 7 μηνών, ο μικρός Αχιλλέας Πετρετζίκης, φαίνεται πως βιάζεται για να κάνει τις βόλτες του και μάλλον έχει κληρονομήσει τα γονίδια του μπαμπά του και φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δραστήριος. Με την καθοδήγηση του, αφού όμως έχει στηριχθεί στην μικρή του στράτα, κάνει τα δειλά δειλά τα πρώτα του βήματα και το χαμόγελο του πατέρα του τα μαρτυρά όλα! Μάλιστα άρχισε να του μιλά και να του λεει πόσο δυνατό αγόρι είναι.

akispetretzikis

Ο Αχιλλέας όπως όλοι έχουμε καταλάβει τον κάνει ότι θέλει και φυσικά δεν του χαλά κανένα χατήρι. Και ο Πετρετζίκης junior εξελίσσεται σε άξιο διάδοχο του, αφού πρόσφατα τον είχε μαζί του και στο γύρισμα της εκπομπής του στον Alpha. Ο γάμος του με την Κωνσταντίνα και ο ερχομός του γιού τους, άλλαξε όλη του τη ζωή και τον έκανε να επαναπροσδιορίσει πολλά πράγματα και στη σκέψη του, αλλά και στον τρόπο που βιώνει την καθημερινότητά του. Τώρα άλλα πράγματα έχουν σημασία για εκείνον και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Όπως είχε πεί: «H πρώτη μου σκέψη ότι μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο”. Γιατί το παιδί θέλει χρόνο. Πρέπει να ασχοληθείς μαζί του. Πριν από 1,5 χρόνο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα κάνω τη χρήση που κάναμε πριν από 15 χρόνια. Το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα. Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα».



Με τον ίδιο να ασχολείται καθημερινά με τα μαγαζιά του, την εκπομπή του στον Alpha, το κανάλι του στο You Tube αλλά και το site του, ο προσωπικός του χρόνος πριν παντρευτεί, ήταν ελάχιστος. Τώρα από ότι φαίνεται επιδιώκει να είναι η οικογένειά του η απόλυτη προτεραιότητά του και να περνά όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες στο σπίτι, για να χαίρεται τον γιο του που μεγαλώνει. Και από ότι βλέπουμε μεγαλώνει γρήγορα και είναι έτοιμος για βόλτες με τους γονείς του.



ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Άκης Πετρετζίκης τραγούδησε στον γάμο του: Ο χορός αγκαλιά με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Γάμος Άκη Πετρετζίκη: Το τρυφερό φιλί με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα και το όνομα που πήρε ο γιος του

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη μεγάλωσε πολύ: Είναι 6,5 μηνών και έχει ξετρελάνει τον σεφ

Photo credits: Νdp photo agency/Instagram @akispetretzikis