Κλέλια Ρένεση: Το post για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας αυτές τις μέρες

Κλέλια Ρένεση: Το post για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας αυτές τις μέρες

Η Κλέλια Ρένεση έκανε μια έμμεση τοποθέτηση για το θέμα της Πάτρας με μια ανάρτησή της.

Τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας δεν τα χωρά ανθρώπινος νους. Ποιος μπορεί, άλλωστε, να πιστέψει ότι μια μάνα φέρεται να έχει σκοτώσει το ίδιο της το παιδί; Η υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου των τριών παιδιών και η εξέλιξή της με την κατηγορία της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου, για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, έχει γίνει θέμα συζήτησης όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Απλοί πολίτες, τα media, αλλά και celebrities συζητούν την παιδοκτονία της μικρής Τζωρτζίνας και ακόμα κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι στη θέση της κατηγορουμένης είναι η γυναίκα που την έφερε στη ζωή. Η ίδια της η μητέρα. Πάνω σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα και σε ό,τι αυτό συνεπάγεται - με έναν έμμεσο τρόπο - θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια η Κλέλια Ρένεση κάνοντας ένα post στο Instagram.

Μια νέα TikToker γεννιέται: Η Κλέλια Ρένεση δημιούργησε TikTok account με παρότρυνση του Manu Chao

Το post της Κλέλιας Ρένεση για την υπόθεση της Πάτρας

Με μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα άλσος και λέγοντας ουσιαστικά πως στόχος όλων θα έπρεπε να είναι η συλλογική ψυχική ανάταση και όχι να προκαλούμε εντυπώσεις, η Κλέλια Ρένεση έγραψε το εξής κείμενο στο Instagram της:


https://www.instagram.com/p/CbzYS28sJlJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι πολύ εύκολο να συσσωρεύουμε όλη την οργή ή και τη συμπόνια μας σε μεμονωμένα περιστατικά και να τοποθετούμαστε με περίσσια άνεση εκ του ασφαλούς , γνωρίζοντας πως μας αφορά από λίγο έως καθόλου. Γνωρίζοντας πως δεν θα αλλάξει ούτε στο ελάχιστο την καθημερινότητα ή την ποιότητα της ζωής μας. Το δύσκολο έργο ειναι να δουλεύουμε κ να αγωνιζόμαστε για τη συλλογική ανάταση. Εκεί που η δύναμή μας έχει σάρκα κι οστά. Στο γήπεδο που αλλάζει πραγματικά το σκορ υπέρ του πολίτη. Βλέπω δεξαμενές γνώσεων, δυνάμεων κ ενεργειών να πηγαίνουν χαμένες στο εφήμερο των σχολιαστικών εντυπώσεων και σκέφτομαι την ονειρική κατάσταση της αφύπνισης. Αν όλο αυτό, κάτω απο μια ομπρέλα πρόνοιας και πραγματικής μέριμνας για μας και τα παιδιά μας, μαζευόταν σε μια «κατσαρόλα» θα μπορούσαμε να ταΐσουμε τις ψυχές μας για καιρό...».

Να σημειωθεί ότι η Κλέλια Ρένεση είναι μητέρα ενός κοριτσιού και για αυτό ακριβώς είναι βαθιά ευαισθητοποιημένη σε ό,τι αφορά τα παιδιά, αλλά και γενικότερα στα κοινωνικά θέματα. Η ηθοποιός, άλλωστε, έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την άποψή της για θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και έτσι έκανε και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

«Απέναντι» στη Ρούλα Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης

Στο κτίριο 9 της Ευελπίδων και στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της Πάτρας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Μάνος Δασκαλάκης και πατέρας των τριών άτυχων παιδιών – της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας- που έχασαν τη ζωή τους.

Βγαίνοντας από την ανακρίτρια και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, δήλωσε σοκαρισμένος, ενώ επιβεβαίωσε πως δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου.



«Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα ότι είχε κάνει κάτι. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε ακόμα, κανένας από την οικογένειά μας, και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά», ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε: «Είμαστε απολύτως συνεργάσιμοι με τις Αρχές για αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ο Μάνος πήγε για πασαρέλα στην Ευελπίδων»; Το Twitter δεν βλέπει καμία θλίψη στον Δασκαλάκη

H πολύ σπάνια εμφάνιση της Κλέλιας Ρένεση με την ενός έτους κορούλα της (video)