Μια νέα TikToker γεννιέται: Η Κλέλια Ρένεση δημιούργησε TikTok account με παρότρυνση του Manu Chao

Μια νέα TikToker γεννιέται: Η Κλέλια Ρένεση δημιούργησε TikTok account με παρότρυνση του Manu Chao

Η ηθοποιός μόλις αποκάλυψε πως απέκτησε κι εκείνη Tik Tok λογαριασμό -μια ανακοίνωση που έκανε με χιουμοριστικό τρόπο μέσα από το Instagram account της- και όπως ήταν αναμενόμενο οι followers της έσπευσαν να την ακολουθήσουν.

Το χιούμορ αλλά και οι αλήθειες από ψυχής είναι αυτό που χαρακτηρίζει την Κλέλια Ρένεση όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής. Πάντα χαμηλών τόνων, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», επιλέγει να μιλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που φαίνεται πως αγαπά πολύ, παρά με συνεντεύξεις.

Η ηθοποιός επικεντρώνεται στη δουλειά της και το έχει δείξει πολλές φορές. Η επαφή της με τα media δεν ήταν ποτέ κάτι που επιζητούσε όχι από ντροπή αλλά από θέση. Η τηλεοπτική Καίτη Κίτσο, από τη σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» που μας κρατά κάθε εβδομάδα συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του Alpha, τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως έχει αγαπήσει ιδιαίτερα το Instagram.



Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό καταθέτει ιδιωτικές στιγμές, σκέψεις, απόψεις και συναισθήματα ενώ όταν έχει κάτι ν΄ανακοινώσει τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό, το κάνει μέσα από το συγκεκριμένο προφίλ.

klelia renesi tiktok2

Η Ρένεση μιλά για την ανάρτηση για τον πατέρα της κόρης της: «H προσωπική ζωή δεν είναι προς πώληση»

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάρει θέση σε γεγονότα και καταστάσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη ενώ άλλες φορές πάλι που με μια «καλημέρα» καταθέτει σκέψεις και συναισθήματα που βιώνει.


https://www.instagram.com/p/CYHm4n6L2pt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κλέλια Ρένεση τώρα και ...Tiktoker

H ανακοίνωση που έκανε μέσα από το Instagram ξάφνιασε τους θαυμαστές της. Η ηθοποιός έγραψε συγκεκριμένα: «Και ναι, με πήρε ο Manu και με έπεισε τα κάνω λέει tik tok... τα ύστερα του κόσμου... να 'μαι λοιπόν!», επισυνάπτοντας μια φωτογραφία από τον νέο της λογαριασμό της στο Tik Tok. Η αποκάλυψη πως ο πρώην σύντροφός της Manu Chao την προέτρεψε να δημιουργήσει account στο πιο trendy και εξελισσόμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του κόσμου, ήταν που έκανε μεγαλύτερη αίσθηση καθώς δε συνηθίζει ν΄αναφέρεται πια συχνά στον Ισπανό τραγουδιστή.


https://www.instagram.com/p/CYvqRHQocw9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα η Κλέλια Ρένεση φαίνεται πως είναι τόσο ενθουσιασμένη με το νέο της account που μόλις έκανε και το πρώτο της Tik Tok video.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στον Manu Chao. Η σύνδεσή και η φιλία της -πια- με τον Ισπανό καλλιτέχνη είναι γνωστή. Η τελευαία αναφορά και ανάρτηση που έκανε για εκείνον μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ήταν πριν περίπου 2 χρόνια, για μια εμφάνιση του καλλιτέχνη στη Θεσσαλονίκη.


https://www.instagram.com/p/B3aJYpBFslh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νέα tik toker έρχεται να ενθουσιάσει με το απίστευτο χιούμορ της τους fans της, κάτι που όπως βλέπουμε και από το video της, έχει ανάγκη και η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με βόλτες στη φύση και πολύ ρομαντισμό συνεχίζουν τις διακοπές τους οι Έλληνες celebrities

H πολύ σπάνια εμφάνιση της Κλέλιας Ρένεση με την ενός έτους κορούλα της