Ξεκινάει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Η ομοιότητα στην υπόθεση με την Πάτρα και το viral tweet

Ξεκινάει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Η ομοιότητα στην υπόθεση με την Πάτρα και το viral tweet

Η δίκη για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ξεκινάει και η επικαιρότητα με την Ρούλα Πισπιρίγκου δημιούργησε ένα viral tweet.

Δέκα μήνες μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς που βρήκε τραγικό θάνατο από τον άνθρωπο που αγάπησε τόσο, ξεκινάει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του πιλότου που αφαίρεσε τη ζωή της ίδιας του της συζύγου ενώ άφησε τη μικρή τους κόρη, τότε ενός έτους, να παραμένει δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας της ενώ ο ίδιος προσποιήθηκε πως έπεσε θύμα ληστών μέσα στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Σου θυμίζουμε πως ο πιλότος, Flying Babis όπως ήταν το username του στο Instagram, επιχείρησε να ξεγελάσει και τις Αρχές στήνοντας ένα σκηνικό ληστείας και επί ένα και πλέον μήνα έπαιζε θέατρο ψάχνοντας και ο ίδιος τους ληστές που αφαίρεσαν τη ζωή της συζύγου του.



Εκτός δίκης ο μπαμπάς της Καρολάιν

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, δεν θα παραβρεθεί στη δίκη, καθώς είναι άρρωστος, αλλά η μητέρα της άτυχης κοπέλας, Susan Dela Cuesta, θα είναι εκεί και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον δολοφόνο του παιδιού της, ο οποίος θα tυποστηρίξει ότι η Καρολάιν του προκάλεσε μια κρίση οργής αφού έσπρωξε την κούνια στην οποία κοιμόταν η 11 μηνών τότε κόρη τους Λυδία.

Ο 78χρονος πατέρας της Κάρολαιν μίλησε στη Daily Mail και δήλωσε έξαλλος:

«Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης θα υποστηρίξει ως γραμμή υπεράσπισής ότι προκλήθηκε από την Καρολάιν και ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα. Θα επικαλεστεί επίσης τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες. Οι ισχυρισμοί αυτοί είνσι ψευδείς καθώς η Καρολάιν κοιμόταν ήδη επί αρκετές ώρες όταν τη σκότωσε. Μακάρι να μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου αυτή τη μικρή νυφίτσα», τόνισε ο μπαμπάς της άτυχης κοπέλας ενώ ο δικηγόρος του Μπάμπη, Αλέξης Παπαϊωαννίδης, είπε χαρακτηριστικά στο site της Mail:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ζευγάρι περνούσε μια δύσκολη περίοδο και ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ενεπλάκησαν σε έντονη λογομαχία. Αλλά ήταν εκείνο το βράδυ το κρίσιμο όταν η Καρολάιν έσπρωξε βίαια την κούνια στο πλάι, κάτι που εξόργισε τον Μπάμπη, ο οποίος σκέφτηκε ότι η Λυδία κινδυνεύει».

Η σύγκριση της υπόθεσης Πάτρας και Καρολάιν

Την επικαρότητα των ημερών μονοπωλεί το ενδιαφέρον για τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Η μητέρα των τριών παιδιών έχει ήδη προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας στο αίμα της οποίας βρέθηκε η ουσία κεταμίνη. Το Twitter αντέδρασε στη δίκη του Μπάμπη, ενσωματώνοντας τον Μπάμπη σε κοινό tweet με την Ρούλα Πισπιρίγκου από τη μιά και με τον Μάνο Δασκαλάκη από την άλλη.



Είναι η υπόθεση της Πάτρας εικόνα της κοινωνίας μας; Αν την αφήσουμε να γίνει, ναι

Τα δύο tweets έγιναν viral και όχι άδικα. Οι φήμες θέλουν την αυριανή ημέρα με αρκετή κινητοκότητα στα δικαστήρια, μιας και συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να κάνει αίτημα να αποφυλακιστεί και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με το έγκλημά του.



Ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου επιβεβαίωσε πως μετά την απόφαση του εισαγγελέα, ο πρώην πιλότος δεν επιτρέπεται να έχει καμία επαφή με την κόρη του Λυδία.

Η ομοιότητα των υποθέσεων

Και στις δύο υποθέσεις, αυτής των παιδιών στην Πάτρα αλλά και στη δολοφονία της Καρολάιν, ήταν η Αγγελική Νικολούλη εκείνη που ένωσε τα κομμάτια του παζλ και βοήθησε στην έρευνα των Αρχών. Η Αγγελική είχε προσπαθήσει τότε να μιλήσει με τον Μπάμπη ενώ και η Ρούλα μίλησε στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια.


https://www.instagram.com/tv/CVSVxeCokH-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φως στο Τούνελ: Νο1 στο Twitter με τις αποκαλύψεις για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Ξάγρυπνοι όλοι

Το νέο τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη: Η αντίδραση του Twitter στην προφυλάκιση της Ρούλας