Το νέο τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη: Η αντίδραση του Twitter στην προφυλάκιση της Ρούλας

Πατούλια Κατερίνα
Το νέο τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη: Η αντίδραση του Twitter στην προφυλάκιση της Ρούλας

Το νέο τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη και η αντίδραση του Twitter στην προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ακόμα μια Παρασκευή πλησιάζει και η Αγγελική Νικολούλη μας έδωσε μέσα από stories της στο Instagram τον παλμό για το νέο τρέιλερ του Φως στο Τούνελ.

Στο νέο τρέιλερ πρωταγωνιστεί και πάλι η κατηγορούμενη ως παιδοκτόνος Ρούλα Πισπιρίγκου και κομμάτι του διαλόγου ανάμεσα στη Νικολούλη και τη μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών από την Πάτρα παίζει και στο τρέιλερ.

Η Αγγελική τονίζει πως όποτε ο Μάνος έφευγε, ένα από τα παιδιά κάτι πάθαινε με τη Ρούλα να τονίζει πως παρουσιάζουν τον Μάνο ως άγιο, κάτι που δεν είναι.




Το τρέιλερ στηρίζεται στη συνομιλία που είχε η Νικολούλη με την Πισπιρίγκου, η οποία και έπαιξε στην εκπομπή της Πρωταπριλιάς.



Η προφυλάκιση της Πισπιρίγκου

Λίγο πριν τις 9:00 το πρωί ξεκίνησε η μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές του Κορυδαλλού. Η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, κρίθηκε προφυλακιστέα το βράδυ της Δευτέρας (4/4) με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Έξω από τη ΓΑΔΑ είχε συγκεντρωθεί και πάλι οργισμένο πλήθος που φώναζε «Ψόφα φόνισσα», φώναζαν κάποιοι από τους συγκεντρωμένους.


https://www.instagram.com/p/Cb7PxnejyjK

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, οδηγήθηκε εν τέλει στις φυλακές του Κορυδαλλού, αν και σύμφωνα με το Newsbomb.gr υπήρχε σενάριο που έκανε λόγο για μεταφορά της στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα. Η επιλογή του Κορυδαλλού έγινε, γιατί είναι πιθανόν η κατηγορούμενη να κληθεί εκ νέου για εξηγήσεις, καθώς ξεκινά έρευνα για το θάνατο και των άλλων δύο παιδιών. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbobm.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ανεπιθύμητη από τις κρατούμενες στον Ελαιώνα και θα υπήρχε πρόβλημα με την ασφάλειά της.

Τελικά, η κατηγρούμενη ως παιδοκτόνος θα κρατηθεί τελικά στην ΣΤ’ πτέρυγα του Κορυδαλλού σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και θα προαυλίζεται μόνη της για λόγους ασφαλείας.

Αντέδρασε το Twitter

Πρώτο trend στο Twitter συνεχίζει να είναι από χθες το βράδυ, το όνομα της Ρούλας Πισπιρίγκου, με δεκάδες σχόλια για την φερόμενη ως παιδοκτόνο που οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Η Ναταλία Γερμανού έγραψε την πιο μεγάλη αλήθεια στην Αγγελική Νικολούλη

Πάτρα: Η Ρούλα μίλαει μέσα από το κρατητήριο και «Οι Αλήθειες με τη Ζήνα» γίνονται trend στο Twitter

Αγγελική Νικολούλη: Οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας στο «Φως στο τούνελ»