Φως στο Τούνελ: Νο1 στο Twitter με τις αποκαλύψεις για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Ξάγρυπνοι όλοι

Φως στο Τούνελ: Νο1 στο Twitter με τις αποκαλύψεις για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Ξάγρυπνοι όλοι

Το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου να θαφτεί το τάμπλετ με την Τζωρτζίνα, το ανατριχιαστικό μήνυμα του 9χρονου παιδιού και η μαρτυρία από το νοσοκομείο σύγχυσαν το κοινό.

Μουδιασμένοι παρακολουθούν όλοι τις εξελίξεις με την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» κάθε εβδομάδα από τότε που έγινε γνωστή η τραγωδία, καταπιάνεται με την ιστορία και παρουσιάζει νέα στοιχεία. Αυτό που είχε εδραιωθεί στο μυαλό πολλών σχετικά με το πώς μπορεί να έφυγαν αυτά τα τρία αδερφάκια από τη ζωή αρχίζει να επιβεβαιώνεται σιγά-σιγά. Η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι αυτήν τη στιγμή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, του τελευταίου παιδιού της οικογένειας που έχασε τη ζωή του.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καλυμμένη και συνοδευόμενη από κλιμάκιο της αστυνομίας οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου οι αρχές περιμένουν να δουν αν θα ομολογήσει, την ώρα που ήδη δύο δικηγόροι έχουν αποφασίσει να μην αναλάβουν την υπεράσπισή της. Όσο ο κόσμος ζητάει δικαιοσύνη για τις ψυχές της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, μυστήριο ακόμη αποτελεί η φιγούρα του πατέρα, Μάνου Δασκαλάκη.



Το επεισόδιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» στις 1.04

Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να κρατείται ήδη στα ΓΑΔΑ, το κοινό περίμενε με αγωνία τι άλλες αποκαλύψεις είχε να κάνει η Αγγελική Νικολούλη. Η εκπομπή της ήταν πραγματικά αποκαλυπτική και κατάφερε πολλές φορές να ανατριχιάσει τους θεατές με αυτά που παρουσίασε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ηχητικό ντοκουμέντο μάρτυρα με τον οποίο μιλούσε η φερόμενη ως δράστης την ώρα που η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο. Το μηχάνημα στο οποίο ήταν συνδεδεμένο το παιδί, ακουγόταν καθαρά στο ηχητικό, το ίδιο και ο ψυχρός τρόπος με τον οποίο η μάνα μετέφερε πως το παιδί της δεν ήταν καλά.



Από την άλλη, το Φως στο Τούνελ μίλησε και για το ανατριχιαστικό μήνυμα της Τζωρτζίνας στη μαμά της -«Φεύγω και μη με ψάξεις»-, καθώς και για την πληροφορία που ήρθε την ώρα της εκπομπής και ανέφερε πως η Πισπιρίγκου ζήτησε να θαφτεί το τάμπλετ της οικογένειας μαζί με την Τζωρτζίνα.

Τα σχόλια των θεατών

Το κοινό παρακολουθούσε αποσβολωμένο τα τεκταινόμενα. Τα πληκτρολόγια «πήραν φωτιά» από ανθρώπους που δεν ήξεραν τι να κάνουν, τι να σκεφτούν και πώς να διαχειριστούν το μέγεθος της τραγωδίας που βρήκε αυτά τα τρία παιδιά στην Πάτρα. Κάθε σχετικό hashtag ανέβηκε στην κορυφή των τάσεων στο Twitter, ενώ ο κόσμος ήταν χείμαρρος και μία σχολίαζε την εξαιρετική δουλειά της Αγγελικής Νικολούλη και μία τη σύγχυσή τους με τις εξελίξεις.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα σχόλια που έγιναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Η Ναταλία Γερμανού έγραψε την πιο μεγάλη αλήθεια στην Αγγελική Νικολούλη

Πάτρα: Η Ρούλα μίλαει μέσα από το κρατητήριο και «Οι Αλήθειες με τη Ζήνα» γίνονται trend στο Twitter

Αγγελική Νικολούλη: Οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας στο «Φως στο τούνελ»