Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε την επέμβαση που έχει κάνει

Ιωάννα Τζανή
Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε την επέμβαση που έχει κάνει

Το σημείο του σώματός της που έχει πειράξει... και καλά έκανε αφού το ήθελε!

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι μια γυναίκα που ο χρόνος τής έχει φερθεί καλά, ενώ η αυτοπεποίθηση και η γοητεία είναι δύο στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν. Πέρα από την επαγγελματική της επιτυχία, αφού η εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι πρώτη στη μεσημεριανή ζώνη, η παρουσιάστρια είναι επίσης μια ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα μιας κόρης.

Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της, η δημοσιογράφος προσπαθεί πάντα να βρίσκει χρόνο να περιποιείται τον εαυτό της και να παραμένει φρέσκια και λαμπερή. Ωστόσο, όπως παραδέχτηκε η ίδια, δεν ακολουθεί κάποια συγκεκριμενη ρουτίνα ομορφιάς ούτε έχει κάποιο... μυστικό. «Κάνει ό,τι της κατέβει», και απ' ότι φαίνεται, πετυχαίνει!

Τηλεθέαση: Ελεονώρα, Φαίη με πρωτιές- Η Ζήνα χωρίς αντίπαλο το μεσημέρι

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις, ενώ αποκάλυψε τους τρόπους με τους οποίους διατηρεί τη σιλουέτα της. «Δεν έχω μυστικά ομορφιάς, κάνω ό,τι μου κατέβει. Αλλά κάπου βρίσκω την άκρη μου. Πάντα μου λένε τι έχω κάνει. Τους λέω όπου βρω κάτι και μου αρέσει, μπορεί να μπω και να το κάνω. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω έναν καθαρισμό στο πρόσωπό μου, επίσης μου αρέσει να είμαι περιποιημένη. Από εκεί και πέρα προσπαθώ να κάνω δίαιτα για να διατηρηθώ. Βέβαια τώρα με τον Covid δεν έχω κάνει πολλή γυμναστική», είπε η παρουσιάστρια, και συμπλήρωσε αστειευόμενη: «Αλλά το καλοκαίρι λέω να κλειστώ μέσα. Κάτι θα γίνει».



Η αποκάλυψη για την ηλικία της

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι ακομπλεξάριστη και το αποδεικνύει, αφού δε δίστασε να αποκάλυψει από μόνη της την ηλικά της, αλλά και να αναφερθεί στον χρόνο που περνάει, αλλά παρ' όλα αυτά δεν την αγχώνει.

Η παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Άλλωστε είμαι 52 ετών. 21 Απριλίου τα κλείνω και πάω 53. Από εκεί και πέρα θα το σταματήσω το κοντέρ, να μου εμφανιστούν και άλλες στην ηλικία μου. Θα περιμένω. Ο χρόνος δε με αγχώνει, μου αρέσει πάρα πολύ να φαίνονται όλα. Αλλά και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι που δεν είναι υπερβολικό, ωραίο είναι να το κάνουμε».


https://www.instagram.com/p/CU1vpVkqKf3

«Έχω μειώσει το στήθος μου, είχα βάρος»

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το αν θα έκανε κάποια αισθητική επέμβαση σε περίπτωση που δεν της άρεσε κάτι πάνω της, η Ζήνα απάντησε: «Γιατί να μην κάνω; Καταρχήν έχω κάνει στο στήθος, το έχω μειώσει. Το είχα καλύτερο και το μείωσα. Είναι ένα βήμα στην τεχνολογία. Πήρα αυτή την απόφαση γιατί είχα βάρος».

Πηγή φωτογραφιών: @zina_koutselini