Τελικά, ο Θοδωρής Μαραντίνης θέλει ή δε θέλει να μιλάει για τη Σίσσυ Χρηστίδου;

Τελικά, ο Θοδωρής Μαραντίνης θέλει ή δε θέλει να μιλάει για τη Σίσσυ Χρηστίδου;

Για να καταλάβουμε, θέλει να μιλάει ο Θοδωρής για τη Σίσσυ ή όχι; Πρώτα είπε ότι δεν έπρεπε να εκτεθεί τόσο η προσωπική του ζωή και τώρα κάνει αστεία ακριβώς με αυτήν.

Μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη στον YouTuber Fipster αναφορικά με τη σχέση και τον γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, η αλήθεια είναι πως το κοινό περίμενε μάλλον έναν διαφορετικό χειρισμό του θέματος από εκεί και στο εξής. Και τι εννοούμε.

Ο τραγουδιστής των Onirama είχε τότε πει πως η υπερβολική έκθεση και προβολή της προσωπικής τους ζωής δεν του έκανε καλό.

«Προστατεύσαμε αρκετά κομμάτια μας προσωπικά αλλά θεωρώ ότι το πράγμα εκτέθηκε παραπάνω από το όριό μου. Θεωρώ, βλέποντάς το τώρα, πως δεν χρειαζόταν να το κάνω εγώ και ίσως επισκίασε με κάποιον τρόπο την δική μου καριέρα, όχι τόσο εκείνη της Σίσσυς», είπε συγκεκριμένα.

Οπότε, δεν μπορείς να αποκαλέσεις παράλογη την απορία του κοινού, όταν ο Μαραντίνης, κατά τη διάρκεια του «Masked Singer» στο οποίο είναι Detective, αστειεύτηκε μόνος του με το θέμα της πρώην συζύγου του.


Τι συνέβη στο Masked Singer

Την ώρα που οι Detectives μάντευαν ποιος / ποια μπορούσε να κρύβεται πίσω από τη μεταμφίεση μπροστά τους, ο Μαραντίνης άρχισε να σκιαγραφεί το προφίλ με βάση τα όσα είχε πει μέχρι τότε. Η Αθηνά Οικονομάκου δίπλα του πέταξε, λοιπόν, την ατάκα: «Ωχ, θα πει τη Σίσσυ Χρηστίδου». Γρήγορα, ο τραγουδιστής πιάστηκε από αυτήν και το συνέχισε: «Σίσσυ, πού είναι τα παιδιά; Θες να μου πεις πού είναι τα παιδιά; Θα πάρω τηλέφωνο, παιδιά!». Εκεί που θα έλεγε κανείς ότι μπορεί η αναφορά να έγινε για πλάκα, ο Μαραντίνης πήρε τηλέφωνο τη Χρηστίδου, η οποία και δεν το σήκωσε.

Για ποιον λόγο, λοιπόν, ενώ είχε πει πρόσφατα ότι αυτή η έμφαση στα προσωπικά του έβλαψε την καριέρα του, μπαίνει στη διαδικασία όχι μόνο να αναφερθεί πάλι στην πρώην σύζυγό του, αλλά και να αποπειραθεί να τη φέρει στο προσκήνιο με ένα live τηλεφώνημα;

Γιατί, ναι, υπό άλλες συνθήκες, κανείς δε θα είχε δώσει σημασία στην αναφορά, αφού δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ένας διάσημος αναφέρει μία άλλη celebrity με την οποία έχει σχέση, αλλά, στην προκειμένη περίπτωση, πώς ακριβώς στηρίζεις τα όσα εσύ ο ίδιος έχει πει;

Το να μη θες να προβάλλεις τα προσωπικά σου παρά το ότι είσαι διάσημος είναι απόλυτα θεμιτό.

Το να έχεις μετανιώσει που το είχες κάνει στο παρελθόν – επίσης. Όμως, όταν μόνος σου εκθέτεις την προσωπική σου ζωή και, μάλιστα, αναφέρεις και ανθρώπους που δεν είχαν ερωτηθεί για αυτό, είναι σαν να αναιρείς ό,τι έχεις δηλώσει προηγουμένως. Σε σημείο που κάνεις τους υπόλοιπους να αναρωτιούνται για ποιον λόγο τα είπες εξαρχής.

https://www.instagram.com/p/CcDo227NLDF

Θυμήσου και μερικά ακόμη που είπε ο Μαραντίνης στον Fipster

«Κατά περιόδους έχουν γραφτεί διάφορα ψέματα για τα προσωπικά μου. Λογικό είναι να με επηρεάσουν. Γενικά με στεναχωρεί αυτό, από την πρώτη μέρα που δεν ήμουν εξοικειωμένος, βρέθηκα στα φώτα της δημοσιότητας και στη δουλειά μου και στα προσωπικά μου, όλο αυτό με τη Σίσσυ. Ήταν άνθρωποι και με φωτογράφιζαν έξω από το σπίτι, μου φαινόταν εξωπραγματικό και κλείστηκα στον εαυτό μου, έγινα φοβικός. Μετά κατάλαβα ότι έτσι είναι αυτή η δουλειά… Καταλαβαίνω αν κάποιο σχόλιο είναι καλοπροαίρετο ή κακοπροαίρετο. Τα παιδιά όμως είναι μικρά και όταν εκτίθενται αυτά ή αν κάποια από τα πράγματα που γράφονται για μένα μπορεί να επηρεάσουν τα παιδιά, εξηγώ πως αυτό που γράφει κάποιος, μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαραντίνης: Το λάθος που έκανε όσο ήταν με τη Σίσσυ Χρηστίδου και το έχει μετανιώσει

Το σχόλιο του Θοδωρή Μαραντίνη για την απώλεια της μαμάς της Σίσσυς Χρηστίδου συγκινεί

H Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τον Θοδωρή Μαραντίνη: Η άγνωστη λεπτομέρεια του χωρισμού