Το σχόλιο του Θοδωρή Μαραντίνη για την απώλεια της μαμάς της Σίσσυς Χρηστίδου συγκινεί

Πατούλια Κατερίνα
Το σχόλιο του Θοδωρή Μαραντίνη για την απώλεια της μαμάς της Σίσσυς Χρηστίδου συγκινεί

«Καλό παράδεισο κυρία Μίνα». Με τον τρόπο αυτό ξεκινούσε το μήνυμα αποχαιρετισμού του Θοδωρή Μαραντίνη προς την κυρία Μίνα.

Την πολυαγαπημένη μητέρα της Μίνα έχασε το απόγευμα της 4ης Φεβρουαρίου η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια με ένα μαύρο στόρι πένθους στο Instagram και με ένα συγκινητικό post ενημέρωσε τους ανθρώπους που την ακολουθούν για την απώλειά της.

Το ξεκίνημα του Χαμογέλα και Πάλι χωρίς τη Σίσσυ

«Όσοι παρακολουθείτε τη Σίσσυ στα social θα έχετε δει πως έχασε την πολυαγαπημένη μητέρα της. Θα την αφήσουμε να θρηνήσει και σε λίγες ημέρες θα είναι ξανά εδώ να κάνουμε μαζί εκπομπή», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος από τον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι στέλνοντας τα συλλυπητήρια όλης της ομάδας της εκπομπής του Mega.

Για την ενίσχυση της ομάδας του Χαμογέλα και Πάλι, στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε και η Κατερίνα Ζαρίφη.



Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου για την απώλεια της μαμάς της - Το μήνυμά της στα social media

Το αποχαιρετιστήριο post της Σίσσυς στη μαμά της, Μίνα

«Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο.. Αντίο μαμά μου.. Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου.. Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά.. Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία. Καλή αντάμωση… Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ.. Σ´αγαπώ.. 04-02-2022», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram της ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες με τη μητέρα της από τα παιδικά της χρόνια.


https://www.instagram.com/p/CYJT75gIku9

Το μήνυμα του Θοδωρή Μαραντίνη

Ένας από τους πρώτους που είπαν αντίο στη μητέρα της Σίσσυς ήταν και ο πρώην σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης.

thodoris

«Καλό παράδεισο κυρία Μίνα…σε περιμένουν οι άγγελοι να μπεις στην παρέα τους ..❤️», έγραψε ο επί 9 χρόνια σύζυγος της Σίσσυς και πατέρας των δύο γιων της.

Όμως και άλλοι παρουσιαστές και όχι μόνο αποχαιρέτησαν τη μαμά της Σίσσυς και της έστειλαν ευχές για δύναμη και κουράγιο:

«Αχ Σισσυ μου, συλλυπητήρια αγάπη μου …
Ξέρω ότι η μαμά σου πέρασε πολύ δύσκολα και πολέμησε τόσο σκληρά….θα ναι περήφανη για σενα από κει ψηλά …δύναμη κ κουράγιο», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το μήνυμα στο ξεκίνημα του 2022, για την πιο δύσκολη χρονιά της ζωής της.

«2021
Όχι.. Δεν θα γκρινιάξω..
Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική…
Και μπορεί να πήρες μπόλικη ανεμελιά και ξεγνοιασιά, όμως πολλαπλασίασες την αγάπη και μου έδωσες τόση που μπόρεσα να σε αντέξω..
Ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους μου και όσα ζήσαμε, για τους αγγέλους μου και όσα έμαθα..
Ελπίδα για την χρονιά που τρέχει να μας βρει..
Και πάνω από όλα ενότητα θα ευχηθώ.
Ενότητα και αγάπη που όλα τα νικά.
Και αυτά που δεν νικά, τα αντέχει…», είχε γράψει η παρουσιάστρια στο τέλος του 2021, για την δύσκολη αυτή χρονιά που πέρασε, την πιο δύσκολη της ζωής της όπως την αποκάλεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ