H Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τον Θοδωρή Μαραντίνη: Η άγνωστη λεπτομέρεια του χωρισμού

H Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τον Θοδωρή Μαραντίνη: Η άγνωστη λεπτομέρεια του χωρισμού

«Όταν χωρίσαμε με τον Θοδωρή, μου ζήτησε να πάρει τη Λέιλα», αποκάλυψε η Σίσσυ.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ευγενίας Σαμαρά, Your Pet Show ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του Χαμογέλα και Πάλι, μίλησε για την γάτα της, το πρώτο κατοικίδιό της που ονομαζόταν Στράους και ανέφερε πως κατά βάθος είναι cat person:

«Είμαι κατά βάθος cat person, είχα τον Στράους πάρα πολλά χρόνια, τον πήρα σαν φοιτήτρια, γιατί η μαμά δεν ήθελε να έχουμε κατοικίδια. Μόλις έγινα 17 χρονών και έφυγα, πήρα τον Στράους και επέστρεψα με αυτόν στη Θεσσαλονίκη και ο γάτος έμεινε όμως με τη μαμά μου. Στεναχωρήθηκα όταν έφυγε και περισσότερο πέρασαν δύσκολα οι γονείς μου. Οι γάτες έχουν μια ανεξαρτησία που την εκτιμώ», αποκάλυψε η Σίσσυ για τον γάτο της.

Λίγο αργότερα η Σίσσυ μίλησε για την Λέιλα, το πρώτο κατοικίδιο της οικογένειάς της με τον Θοδωρή Μαντίνη.

«Όταν χωρίσαμε, ο Θοδωρής μου είπε πως θα πάρει την Λέιλα και το βρήκα φανταστική ιδέα να μένει σε κάποιο άλλο σπίτι και να την έχω να την χαίρομαι, χωρίς να έχω αυτή τη φροντίδα. Ο Θοδωρής είχε σκεφτεί το όνομα από ένα τραγούδι. Όταν έφυγε η Λέιλα από το σπίτι, την είδα τη διαφορά, τα παιδιά επέστρεψαν στα τάμπλετ και την τηλεόραση και τότε αποφάσισα ότι χρειαζόμαστε κι άλλο κατοικίδιο. Δεν είναι για όλους τα ζώα στο σπίτι, σε εμάς είναι άλλο ένα παιδί, ακολουθεί την οικογένεια παντού, είναι σαν να αποδέχεσαι πως έχεις ένα ακόμα παιδί. Η Τζίντζερ δεν μπορεί να μείνει μόνη της, στεναχωριέται», αποκάλυψε η Σίσσυ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες που η Σίσσυ αναφέρεται στον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Θοδωρή Μαραντίνη.

Έχοντας την προηγούμενη εβδομάδα καλεσμένη την Κατερίνα Γερονικολού, οι δύο γυναίκες μοιράστηκαν μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Θοδωρή, με την αμηχανία να είναι έκδηλη.

Στην αρχή της κουβέντας με τη Χρηστίδου, η Γερονικολού της αποκάλυψε ένα περιστατικό στο οποίο η ίδια μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκονταν στη ρεσεψιόν στο εργαστήρι δημοσιογραφίας, από όπου είχε περάσει ο πρώην σύζυγος της Χρηστίδου, Θοδωρής Μαραντίνης για να παραλάβει το πτυχίο της τότε συζύγου του.

sissy

Κατερίνα Γερονικολού: Μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για το άγνωστο περιστατικό με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Ήσουν στο εργαστήρι δημοσιογραφίας, σωστά; Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σπουδάζαμε μαζί και τα καλοκαίρια ήμασταν οι γραμματείς του εργαστηρίου. Ήρθε μια μέρα ο Θοδωρής να πάρει το πτυχίο σου», είπε η Κατερίνα Γερονικολού με τη Σίσσυ Χρηστίδου να βάζει τα γέλια και να νιώθει αμήχανα ενώ η Γερονικολού τόνισε πως τότε σχολίαζε με την Ηλιάνα ότι ο Θοδωρής είναι ο αγαπημένος της Χρηστίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Σίσσυ θα γίνει νονά της Ada: Η φωτογραφία της Χρηστίδου με την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά

Θοδωρής Μαραντίνης - The 2Night Show: Αποκάλυψε πόσο συχνά βλέπει τους γιους του μετά τον χωρισμό