Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν νομίζω ότι τώρα θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε ξανά με τον Κρατερό»

Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν νομίζω ότι τώρα θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε ξανά με τον Κρατερό»

Η παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή «Night Out» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (07/04) η Κατερίνα Καραβάτου, για την καθιερωμένη ανάκριση του ηθοποιού-παρουσιαστή με τις πιο πρωτότυπες ερωτήσεις. Η οικοδέσποινα του «Τι λες τώρα» μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για την επαγγελματική της ζωή, τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας της καθώς και για το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη.

Στην πρώτη, τολμηρή πρόκληση του «Night Out», η Κατερίνα Καραβάτου άφησε το λεωφορείο και ακολούθησε off-road διαδρομές οδηγώντας ένα buggy, έχοντας ως συνοδηγό τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.



Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για τη σχέση του με την Καραβάτου μετά το διαζύγιο με τρόπο που εμπνέει

Κατερίνα Καραβάτου: «Το 2022 περιμένει από εμένα να ενηλικιωθώ»

Οι δοκιμασίες συνεχίστηκαν για την παρουσιάστρια με το παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» και μια ξεκαρδιστική τηλεφωνική φάρσα στην Μαρία Ηλιάκη. «Δεν είχα κανένα όνειρο όταν ήμουν μικρή να γίνω τηλεπαρουσιάστρια, δεν είχα καμία σχέση. Μπήκα μετά τις σπουδές μου» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.



Περνώντας στην απώλεια της μητέρας της που της στοίχισε, η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Το 2022 περιμένει από εμένα να ενηλικιωθώ, γιατί πλέον δεν έχω ούτε μαμά ούτε μπαμπά, είμαι μόνη μου, δεν έχω κάποιον να λέω μαμά, να με αγαπά με αυτόν τον τρόπο».



Το διαζύγιο και η συνεργασία με τον Κρατερό Κατσούλη

Η παρουσιάστρια μίλησε για το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη που απασχόλησε έντονα τον Τύπο το περασμένο καλοκαίρι λέγοντας: «Ο πρώτος άνθρωπος που ανακοίνωσα το διαζύγιο ήταν η φίλη μου η Έλενα, νομίζω έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Έχουμε πει με τον Κρατερό ότι η υπάρχει των παιδιών είναι ένα σημείο κομβικό. Και για τους δυο είναι και θα είναι προτεραιότητα και έτσι θα συνεχίσει αλλά νομίζω ότι αν δεν τα έχουμε βρει μεταξύ μας δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει. Όχι δεν νομίζω ότι τώρα θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε ξανά, προς το παρόν είναι νωρίς Έχω να αντιμετωπίσω πολλά αυτή τη στιγμή για να προχωρήσω στην προσωπική μου ζωή».

Ο χορός της Κατερίνας Καραβάτου

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής η Κατερίνα Καραβάτου καλέστηκε να δείξει τις ικανότητές της στον χορό της κοιλιάς ενώ λίγο αργότερα απόλαυσε δείπνο στο «Night Out Restaurant» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Οι παρουσιαστές δεν δίστασαν να φτιάξουν ένα TikTok βίντεο που θα γίνει viral.



Πηγή κεντρικής: katerinakaravatou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Κατερίνα Καραβάτου χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην πιο ακομπλεξάριστη selfie στο Instagram

Κατερίνα Καραβάτου: «Αισθάνομαι εξουθενωμένη» - Tα δάκρυα και οι συγκινητικές δηλώσεις της