Η Κατερίνα Καραβάτου χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην πιο ακομπλεξάριστη selfie στο Instagram

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κατερίνα Καραβάτου χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην πιο ακομπλεξάριστη selfie στο Instagram

Η παρουσιάστρια ευχήθηκε «καλημέρα» στους διαδικτυακούς της φίλους με μια make up free φωτογραφία.

H φυσική ομορφιά είναι πλέον ένα από τα μεγάλα beauty trends με ολοένα και περισσότερες celebrities να μας δείχνουν ακομπλεξάριστα το αμακιγιάριστο πρόσωπό τους, αδιαφορώντας για τυχόν ρυτίδες και μικρές ατέλειες. H Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να καλημερίσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τους εκαντοντάδες χιλιάδες followers της στο Ιnstagram με μια selfie από τον καναπέ του σαλονιού της.

Η Κατερίνα Καραβάτου ποζάρει make up free και οι ακόλουθοί της ενθουσιάστηκαν

H παρουσιάστρια της εκπομπής «Τι λες τώρα», ξύπνησε ευδιάθετη και δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία της στο Instagram όπου την βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ. «Καλή μέρα» έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου και τα likes «πήραν φωτιά», ξεπερνώντας τις 2500 σε λίγα μόλις λεπτά. Εκατοντάδες fans της έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο όμορφη είναι, χαρίζοντάς της άκρως κολακευτικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CbcGvyMg20v

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καραβάτου για τις αισθητικές επεμβάσεις

https://www.instagram.com/p/CbD249pA_X2

Η παρουσιάστρια έχει αναφέρει στο παρελθόν πως θα ήθελε να κάνει botox ωστόσο δεν μπορεί λόγω ενός αυτοάνοσου νοσήματος που έχει τα τελευταία χρόνια. «Θα με δείτε να γερνάω όπως είμαι τώρα, γιατί δεν μπορώ να κανω οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση λόγω ενός αυτοάνοσου που έχω εδώ και χρόνια...» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για τη σχέση του με την Καραβάτου μετά το διαζύγιο με τρόπο που εμπνέει

«Μου έγινε μία συζήτηση από έναν κύριο που δεν ανήκε καν στην εκπομπή, τα πρώτα χρόνια. Μου μίλησε για το θέμα λίγο στο φλου, τύπου «κοίτα τι ωραία που γράφει αυτή η κυρία με το πλούσιο μπούστο της, κοίτα την τάδε πόσο όμορφη είναι. Από το ένα αφτί μπήκε και από το άλλο βγήκε η συγκεκριμένη κουβέντα. Δεν μπήκα ποτέ στην λογική να το σκεφτώ. Είναι ωραίο το πλούσιο στήθος, αλλά υπάρχουμε κι εμείς με το μικρότερο και είμαστε μεγάλη μερίδα!», είχε αναφέρει η Κατερίνα Καραβάτου.

Πηγή κεντρικής: katerinakaravatou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: