Η Jessica Simpson ποζάρει με μπικίνι και εξηγεί γιατί είναι τόσο χαρούμενη

Ιωάννα Τζανή
Η Jessica Simpson ποζάρει με μπικίνι και εξηγεί γιατί είναι τόσο χαρούμενη

Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της Jessica Simpson.

Η Jessica Simpson έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με τις αυξομειώσεις στο βάρος της και αυτή τη φορά η τραγουδίστρια χαμογελά ξανά, αφού κατάφερε (για τρίτη φορά!) να χάσει 45 κιλά.

Η 41χρονη δημοσίευσε με υπερηφάνεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σέξι selfie φωτογραφία της και άφησε τους followers της με το στόμα ανοιχτό.

Jessica Simpson: Γιορτάζει τέσσερα χρόνια αποχής από το αλκοόλ και συγκλονίζει

Η πρώτη φωτογραφία με μπικίνι μετά την απώλεια των 45 κιλών

«Έχω πάρει και έχω χάσει 45 κιλά 3 φορές, οπότε δεν πίστευα ότι αυτή η στιγμή θα μπορούσε να συμβεί, αλλά επιτέλους υποδέχομαι τις ανοιξιάτικες διακοπές φορώντας ένα μπικίνι!!!!!! Σκληρή δουλειά. Κίνητρο. Self Love. Η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη σήμερα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας.


https://www.instagram.com/p/CcERpb2uQqO

Το post «πλημμύρισε» από σχόλια αγάπης

Στη φωτογραφία, η Jessica Simpson ανέδειξε τη σιλουέτα της φορώντας ένα εμπριμέ μπικίνι από τη δική της συλλογή μαγιό. Οι θαυμαστές της έσπευσαν να «πλημμυρίσουν» με σχόλια αγάπης και υποστήριξης τη δημοσίευση της τραγουδίστριας. «Εκπληκτικό επίτευγμα - όχι μόνο το βάρος αλλά και η αυτοπεποίθηση. Μου αρέσει να το βλέπω! Και φαίνεσαι υπέροχη!!», ανέφερε ένα σχόλιο, ενώ ένας άλλος εντυπωσιασμένος follower της έγραψε: «Εκπληκτική μαμά! Τέτοια έμπνευση!».

Η διάσημη φίλη της Jessica Simpson, Paris Hilton, άφησε μια σειρά από emoji με φλόγα κάτω από τη φωτογραφία, ενώ άλλοι υπενθύμισαν στην τραγουδίστρια ότι είναι πάντα όμορφη, ανεξάρτητα από τα κιλά της. «Φαίνεσαι υπέροχη Jess, αλλά να θυμάσαι ότι είσαι όμορφη ανεξάρτητα από το πώς φαίνεσαι με μπικίνι», ανέφερε χαρακτηριστικά ένα από τα σχόλια.



Τον Απρίλιο του 2021, η Jessica Simpson, η οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Eric Johnson, την 9χρονη Maxwell, τον 8χρονο Ace και την 3 ετών Birdie, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Today» ότι πέταξε τη ζυγαριά της μετά από χρόνια αγώνων με τα κιλά της. «Την πέταξα έξω. Δεν έχω ιδέα πόσα κιλά ζυγίζω», είπε χαρακτηριστικά.

Cover photo: @jessicasimpson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξάφνιασε τους πάντες: Η τραγουδίστρια και το θετικό τεστ για τον κορονοϊό (video)

Έτσι είναι οι κοιλιακοί της Jessica Simpson μετά την απώλεια 45 κιλών