Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε την πιο ευχάριστη στιγμή στο ταξίδι της στην Ιταλία

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε την πιο ευχάριστη στιγμή στο ταξίδι της στην Ιταλία

Η Χριστίνα Μπόμπα κατάφερε αυτό που όλες οι νέες μανούλες παλεύουν να κάνουν.

Η Χριστίνα Μπόμπα τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει το ταξίδι της στην Ιταλία παρέα με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, την αδελφή του και τον αδελφό του με τη σύζυγό του. Το road trip αυτό είναι… οικογενειακή υπόθεση και μια ευκαιρία να ξεκουραστεί λίγο η influencer από τις υποχρεώσεις της μητρότητας.

Βλέπεις, η Χριστίνα άφησε τις δίδυμες κορούλες της στις γιαγιάδες της στην Αθήνα και αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό με την οικογένεια του συζύγου της. Και σε αυτό το ταξίδι η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε το «κατόρθωμά» της μετά από πολύ… καιρό.

Πότε θα σταματήσουμε να ρωτάμε τη Χριστίνα Μπόμπα γιατί άφησε τις κόρες της και ταξίδεψε μόνη της;

Το «κατόρθωμα» της Χριστίνας Μπόμπα στην Ιταλία

Η Χριστίνα Μπόμπα στην Ιταλία έχει την ευχέρεια να κάνει ό,τι θέλει, να πάει όπου θέλει και ό,τι ώρα θέλει. Κάτι που στην Αθήνα δεν είναι κι εύκολο μιας και προτεραιότητά της είναι οι δίδυμες κόρες της. Η influencer και επιχειρηματίας, λοιπόν, με ένα Insta Story αποκάλυψε τι κατάφερε στο ταξίδι αυτό που… τόσο καιρό της είχε λείψει.

chrismpo italia

«Ύπνος 8 ώρες σερί μετά από πολύ καιρό», έγραψε η Χριστίνα στο Story της στο οποίο φαίνεται αγουροξυπνημένη. Η αλήθεια είναι ότι η Χριστίνα Μπόμπα ως νέα μανούλα που είναι – μιας και η Αριάννα και η Φιλίππα είναι μόλις 10 μηνών- έχει στερηθεί τον ύπνο της και αυτή ήταν μια ευκαιρία να τον χορτάσει και να ξεκουραστεί.

Το ταξίδι στο Παρίσι

Πριν έναν μήνα η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη είχαν κάνει το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι μετά από 1,5 χρόνο. Για πρώτη φορά βρέθηκαν για λίγες μέρες μακριά από τις κορούλες τους.



Το ζευγάρι επισκέφθηκε τον Πύργο του Άιφελ, το Λούβρο και το Café de Flore απολαμβάνοντας λίγες μέρες ξεκούρασης στην πόλη του έρωτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει γιόγκα στο σπίτι με τις κόρες της και η μία πήρε το ταλέντο της

Μπόμπα-Τανιμανίδης κάνουν βουτιές με τα δίδυμα και το Instagram λιώνει