Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή επιστροφή στην πασαρέλα και η συγκίνηση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή επιστροφή στην πασαρέλα και η συγκίνηση

Tο μοντέλο-παρουσιάστρια ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια της διοργάνωσης.

Η 30η Athens Xclusive Designers Week επέστρεψε επιτυχώς το Σάββατο 9 Απριλίου στο Ζάππειο και αναμένεται να μας χαρίσει 5 ημέρες γεμάτες δημιουργικότητα, λαμπερά show και πολλές εκπλήξεις. Αρκετοί καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας και αγαπημένα fashion brands θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για τη νέα σεζόν.

Η Δούκισσα Νομικού παρουσίασε την συλλογή κοσμημάτων που υπογράφει η ίδια σε ένα fashion show που ξεχώρισε. Το κοινό μπορεί να δει από κοντά τις νέες συλλογές κοσμημάτων της αγαπημένης «Dutchess», αφού φιλοξενούνται στο χώρο του Ζαππείου καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας. Το λαμπερό μοντέλο βρισκόταν από νωρίς στα παρασκήνια ενώ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές της και να μοιράσει αυτόγραφα.

Η επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην πασαρέλα και η αγκαλιά με τη μαμά της

Η Δούκισσα Νομικού έκανε guest εμφάνιση στην πασαρέλα μαζί με τα μοντέλα που φορούσαν τα κοσμήματα του brand της. Το μοντέλο-παρουσιάστρια περπάτησε με ένα σύνολο σε πορτοκαλί και μαύρο χρώμα και αποθεώθηκε από το κοινό.

https://www.instagram.com/p/CcJamC3AUJm

«Σας ευχαριστώ που κάνετε τα όνειρά μου πραγματικότητα», έγραψε η Δούκισσα στο Instagram.

Η μητέρα της Δούκισσας, Ούρσουλα Νομικού, βρισκόταν στο Ζάππειο για να καμαρώσει την κόρη της με την Δούκισσα να της χαρίζει μια πολύ τρυφερή σφιχτή αγκαλιά κατά τη διάρκεια του show. Η συγκίνησή τους ήταν εμφανής και όπως ήταν αναμενόμενο το κοινό άρχισε να χειροκροτεί θερμά μαμά και κόρη.

«Η μαμά μου είναι μια παραδοσιακή μαμά, αλλά παράλληλα και ο βράχος του σπιτιού. Αν δεν ήταν εκείνη, κανείς από τους τρεις μας δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα» είχε δηλώσει στο παρελθόν η Δούκισσα για την μητέρα της.

doukisa6

H Δούκισσα μαζί με την Πρόεδρο της Athens Xclusive Designers Week, κα Τόνια Φουσέκη, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες σήμαναν την επίσημη έναρξη της Εβδομάδας Μόδας με μία μεγάλη χρυσή τούρτα.

Ο γιος της Δούκισσας Νομικού έχει γενέθλια! Η τρυφερή υπόσχεση από μαμά σε γιο

Πηγή κεντρικής: NDP


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ημερολόγιο ευγνωμοσύνης της Δούκισσας Νομικού - Τι γράφει η πρώτη ανάρτηση

Δούκισσα Νομικού: Η έξοδος με τα παιδιά της και η συγκινητική ομοιότητα

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από την εντυπωσιακή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικου στην AXDW.