Ο γιος της Δούκισσας Νομικού έχει γενέθλια! Η τρυφερή υπόσχεση από μαμά σε γιο

Ο γιος της Δούκισσας Νομικού έχει γενέθλια! Η τρυφερή υπόσχεση από μαμά σε γιο

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει γενέθλια και η Δούκισσα του έκανε την πιο γλυκιά αφιέρωση.

Χαρές έχουν σήμερα η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Ο πρωτότοκος γιος τους, Σάββας, έχει γενέθλια και, φυσικά, αυτό αποτελεί μία περίσταση που θα γιόρταζαν όπως της αρμόζει.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης γίνεται σήμερα 4 ετών και συνεχίζει να σκορπά καθημερινά χαμόγελα στα πρόσωπα των γονιών του που απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μαζί του.

Τα 4α γενέθλια του Σάββα Θεοδωρίδη

Ο Σάββας Θεοδωρίδης κλείνει σήμερα τα 4 χρόνια του και οι ετοιμασίες είχαν γίνει από νωρίς. Το πρώτο story της Δούκισσας για την ημέρα ήταν ένας στολισμός τοίχου με μπαλόνια που έγραφαν: «Happy Birthday Savvas».

doukissa genethlia savvas theodoridis

Αργά το απόγευμα, η Δούκισσα έκανε μία ανάρτηση με μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον Σάββα και την Αναστασία. Για να τη συνοδέψει έγραψε ένα πολύ τρυφερό κείμενο: «Ο γιος μας έχει γενέθλια, η κόρη μας φτιάχνει τη διακόσμηση, ο μπαμπάς μας φωτογραφίζει και η μαμά είναι η πιο ευτυχισμένη μαμά στον κόσμο.
Χρόνια πολλά Σάββα μας. Έγινες 4 κιόλας! Αλλά όπως σου υποσχέθηκα σήμερα, θα είσαι για πάντα το μωρό μου ❤️
Σε λατρεύουμε μέχρι το διάστημα και πίσω.
Οι περήφανοι γονείς σου και η αγαπημένη αδελφή σου».

https://www.instagram.com/p/CbiRbJLvblF

Τα περσινά γενέθλια του Σάββα

Η Δούκισσα θέλει να γιορτάζει τα γενέθλια των παιδιών της και με το παραπάνω, γι’ αυτό και κάθε χρόνο βλέπουμε υπέροχες τούρτες και στολισμούς κατά τη μεγάλη ημέρα. Το 2021, για τα τρίτα γενέθλια του Σάββα, η Δούκισσα είχε παραγγείλει μία τριώροφη τούρτα και είχε γράψει για να τη συνοδέψει το εξής κείμενο: «Χρόνια πολλά γιε μου! Υγεία και κάθε ευτυχία! Αν χαμογελάς εσύ, χαμογελώ και εγώ! Σ’ αγαπώ μέχρι το διάστημα και πίσω».

doukissa nomikou savvas theodoridis genetlia

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης γνωρίστηκαν το 2014 στη Μύκονο και παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου του 2017. Στις 25 Μαρτίου του 2018, το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον Σάββα, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2019 ήρθε στον κόσμο το δεύτερό τους παιδί, η Αναστασία.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες του Σάββα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεγαλώνει η οικογένεια και η ευτυχία της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού μας θύμισε ότι έρχεται το καλοκαίρι ποζάροντας με μπικίνι

Δούκισσα Νομικού: Το παράδοξο με το χρώμα των ματιών της και το λάθος που επέτρεψε στο παρελθόν