Ο Γρηγόρης Λέων τα είπε όλα με ένα tweet για την Πάτρα που έγινε viral

Πατούλια Κατερίνα
Ο Γρηγόρης Λέων τα είπε όλα με ένα tweet για την Πάτρα που έγινε viral

Πρώτη η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στα νεκρά παιδιά που μιλούν από τον τάφο τους και τώρα ο Γρηγόρης Λέων τα είπε όλα με την ατάκα για τους πεθαμένους.

Ο ιατροδικαστής Λέων είναι ένα από τα πρόσωπα που με τις τοποθετήσεις του έχει ξεχωρίσει ειδικά με αφορμή την τρέχουσα επικαιρότητα και το θρίλερ με τα τρία νεκρά κοριτσάκια στην Πάτρα.

Μιλώντας εξαρχής για όσα ο ίδιος έβρισκε περίεργα σε σχέση με τις εκθέσεις για τους θανάτους της Ίριδας, της Μαλένας και της Τζωρτζίνας, ο Γρηγόρης Λέων έγινε σύντομα ένα πρόσωπο που κάθε ανάρτησή του στο Twitter ή στο Facebook γίνεται viral.

Μετά και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ένα tweet του ιατροδικαστή Λέων για τη σημασία της ιατροδικαστικής μελέτης, έγινε viral και όχι άδικα.

«Μέσα από αυτή την τραγική ιστορία εκτιμώ ότι όλος ο κόσμος αντιλήφθηκε τη σημασία της ιατροδικαστικής για τη δικαιοσύνη και την κοινωνία. Επίσης καταρρίφθηκε πλήρως ο μύθος «έλα μωρέ με τους πεθαμένους, τι λάθος να κάνει», έγραψε ο ιατροδικαστής.

grigoris3.JPG

Μιλώντας άλλωστε στο περιοδικό ΟΚ, ο ιατροδικαστής είχε τονίσει χαρακτηριστικά για την υπόθεση:

«Σήμερα όλη η Ελλάδα συζητά για το θέμα αυτό. Αν σκεφτούμε την έναρξη όλου αυτού του κύματος, θα θυμηθούμε πως ξεκίνησε από τους ίδιους τους γονείς. Οι γονείς έδιναν συνεντεύξεις, έπεφταν σε αντιφάσεις κι αυτά που περιέγραφαν δεν ταίριαζαν. Όσο περισσότερο μιλούσε η μητέρα, τόσο δυσκολότερη γινόταν η θέση της. Γιατί έλεγε κάποια πράγματα που δεν συνδέονταν με τα επιστημονικά δεδομένα. Υπήρχαν έντονες αντιφάσεις μεταξύ όσων έλεγε και των στοιχείων που είχαμε. Βέβαια, το καθοριστικό ήταν το θετικό δείγμα που βρέθηκε, η κεταμίνη. Εδώ θα το συνδυάσω με τη μαρτυρία της μητέρας, που έλεγε πως η ίδια ήταν ο μόνος άνθρωπος που ήταν δίπλα στα παιδιά της συνεχώς. Καθώς η κεταμίνη έχει έναν χρόνο δράσης πολύ μικρό, 3-20 λεπτά, αν σε έναν χώρο υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος μαζί με το θύμα, μπορούμε να βγάλουμε πολύ εύκολα συμπέρασμα για το ποιος είναι ο θύτης», είπε χαρακτηριστικά ο Λέων.

Τα νεκρά παιδιά μιλούν από τον τάφο τους:

Το ότι τα νεκρά παιδιά μιλούν από τον τάφο τους, το είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πάντως και το έτερο πρόσωπο των ημερών, η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, η οποία μέσα από το Φως στο Τούνελ είχε σοκάρει το κοινό, τονίζοντας πως ένα παιδί μίλησε από τον τάφο του.

Λίγες ημέρες αργότερα, έλαβε χώρα η προφυλάκιση της μητέρας από την Πάτρα μετά την ουσία κεταμίνη που βρέθηκε στο αίμα της 9χρονης, η οποία έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο.

Είναι η υπόθεση της Πάτρας εικόνα της κοινωνίας μας; Αν την αφήσουμε να γίνει, ναι

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη άλλωστε, είχε γίνει γνωστό πως η 9χρονη Τζωρτζίνα θάφτηκε μαζί με το τάμπλετ της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησο» και εν αναμονή των τελικών ευρημάτων από την ΕΛ.ΑΣ., στο τάμπλετ δεν φαίνεται να υπάρχει αποδεικτικό για την παραγγελία κεταμίνης ή κάποιο άλλο στοιχείο αλλά εκεί βρέθηκαν τρία βιντεάκια:

Σύμφωνα με την «Πελοπόννησο», λοιπόν, τον τάφο της Τζωρτζίνας βρέθηκαν:

Ένα βίντεο με την «Πέπα το Γουρουνάκι»

Ένα βίντεο από το σίριαλ «Παρά πέντε» του MEGA

Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό κωμικό Μάρκο Σεφερλή.

Αυτές ήταν οι εκπομπές που αγαπούσε το εννιάχρονο κορίτσι.