Η αψεγάδιαστη εμφάνιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο δικαστήριο και το σχόλιο για την Πάτρα

Πατούλια Κατερίνα
Η αψεγάδιαστη εμφάνιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο δικαστήριο και το σχόλιο για την Πάτρα

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να σχολίασε με μια ατάκα το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. 

Με μαύρο κοστούμι, μαύρη γραβάτα και λευκό πουκάμισο εμφανίστηκε ο 34χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο δικαστήριο για την έναρξη της δίκης του.

Πάνω από το λευκό πουκάμισο, ο πιλότος, φορούσε το λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο ενώ απέφυγε να φορέσει γυαλιά ηλίου, μια κίνηση που έκανε πριν τρεις μέρες ο Μάνος Δασκαλάκης στην είσοδό του στην Ευελπίδων και προκάλεσε πλήθος σχολίων στο Twitter.

«Ο Μάνος πήγε για πασαρέλα στην Ευελπίδων»; Το Twitter δεν βλέπει καμία θλίψη στον Δασκαλάκη

Ο πιλότος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την άγρια δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν, μεταφέρθηκε γρήγορα στο εσωτερικό της δικαστικής αίθουσας με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για αναβολή της δίκης λόγω φόρτου εργασίας του συνηγόρου υπεράσπισης του Αναγνωστόπουλου.

Η ατάκα για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο Αναγνωστόπουλος, τοποθετήθηκε με μια ιδιαίτερη ατάκα στην υπόθεση των τριών άτυχων κοριτσιών στην Πάτρα και είπε χαρακτηριστικά:

«Ουδέν σχόλιο. Τι να πω για τα τρία παιδιά».



Την ίδια στιγμή ο ίδιος ο Flying Babis όπως ήταν το όνομα του πιλότου στο Instagram, έχει σταματήσει κατόπιν εισαγγελικής εντολής κάθε επικοινωνία με την κόρη του που σε λίγους μήνες θα γίνει δύο ετών.

Ο Μπάμπης παραμένει προφυλακισμένος από τις 21 Ιουνίου 2021 ενώ ήταν 11 Μαΐου 2021 όταν ο πιλότος τόνισε στη διάρκεια των ερευνών για την υποτιθέμενη αιματηρή ληστεία στο σπίτι του:



«Τα παιδιά ξέρουν τη δουλειά τους κι αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένεια μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ποτέ κανείς» είχε δηλώσει στις κάμερες ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ατάκα που είχε χρησιμοποιήσει και η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας για την απώλεια των τριών παιδιών της στην κάμερα.

Ξεκινάει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Η ομοιότητα στην υπόθεση με την Πάτρα και το viral tweet

Το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο.

«Ουδέποτε το είχα προσχεδιάσει και δεν υπήρχε κανένα απολύτως κίνητρο. Έτερα γεγονότα πυροδότησαν την κατάσταση, καθώς δεν είχε προαποφασιστεί. Και πάλι, ζητώ συγγνώμη και θα ήθελα να επισημάνω ότι σκέψη μου και γνώμονας για ό,τι μετέπειτα συνέβη ήταν η μονάκριβη κόρη μου» είχε αναφέρει στην απολογία του ο Αναγνωστόπουλος μιλώντας στον ανακριτή ενώ ο δικηγόρος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα φωτίσουν στο τι έγινε εκείνη την ημέρα. Ο Μπάμπης θα είναι εκεί όποτε κι αν χρειαστεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φως στο Τούνελ: Νο1 στο Twitter με τις αποκαλύψεις για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Ξάγρυπνοι όλοι

Το νέο τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη: Η αντίδραση του Twitter στην προφυλάκιση της Ρούλας