Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στην πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στην πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της

Στις 21 Μαρτίου 2022, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον γιο της που θα πάρει το όνομα Νίκος.

H νέα μαμά, Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, σχεδόν έναν μήνα μετά τη γέννηση του γιου της Νίκου Βασιλειάδη Κούρκουλου, επέστρεψε στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram και μοιράστηκε τα όσα βιώνει τις πρώτες αυτές ημέρες ως νέα μαμά.

Η Κούρκουλου έκανε ένα ενδιαφέρον q+a με τους fans της στο Instagram ποζάροντας για πρώτη φορά αγκαλιά με το μωρό της, χωρίς φυσικά να δείχνει το πρόσωπό του.

Με την ηρεμία και την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, η νέα μαμά παραδέχτηκε πως οι πρώτες ημέρες κυλούν με αγωνία, αυπνία και άγχος:

«Πώς είναι η ζωή με τον μικρούλη», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε η Εριέττα, με την Κούρκουλου να απαντά:

«Είναι πανέμορφη, Έχει αυπνίες και άγχη που δεν υπήρχαν πριν, αλλά τα συναισθήματα που βιώνουμε ξεπερνούν κάθε φαντασία», τόνισε η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου.

Η Εριέττα αποκάλυψε παράλληλα, πως η εμπειρία της γέννησης του παιδιού της ήταν μοναδική.

Το ποστ της γέννησης του μικρού

https://www.instagram.com/p/CbcWNaQswh0

«Ο γιoς μας Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22. Ευχαριστούμε τον κύριο Πάντο, το @mitera.gr την μαία μας την Δήμητρα και την @katie_ge @irois_gr που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση ενός τοκετού που θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος», έγραψε χαρακτηριστικά η Εριέττα στο Instagram, ανακοινώνοντας πως έγινε μαμά για πρώτη φορά.

H Κούρκουλου, μίλησε πολλές φορές στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της για το δύσκολο ταξίδι εξωσωματικής γονιμοποίησης το οποίο ακολούθησε αλλά είχε αίσιο τέλος.